Eski Kafe; yeni bir soluk, eski günlerdeki gibi her şey ev yapımı…

Eski Kafe; yeni bir soluk, eski günlerdeki gibi her şey ev yapımı…
29.04.2020
A+
A-

KRİZE RAĞMEN İŞYERİ AÇMAK!

Korona virüsün tüm dünyayı kasıp kavurduğu, insanları öldürdüğü, diğer kalanları eve kapattığı, ekonomilerin çöktüğü, büyük devletlerin batma noktasına geldiği, petrolün satılamadığı hatta fiyatının eksilere düştüğü, insanların işsiz kaldığı, işverenlerin işyerlerini açamadığı, bir ay sonrasının ne olacağı belli olmayan, işyerlerinin kiralarını ödeyemediği, işçilerin ücretsiz işten çıkarıldığı, her şeyin alt üst olduğu, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı, böylesine karışık bir dönemde işyeri açmak büyük bir cesaret işi. Her şeyi göze almaktır. Büyük bir risk almaktır. Ama her şeyden önce ekonomiye katkı sağlamak ve ülkemize hizmet etmektir. Çünkü istihdam sağlıyor, kirasını ödüyor, elektrik ve su faturalarını ödüyor, en önemlisi bu ülkeye vergisini ödüyor. Ama en değerlisi psikolojik olarak ülkemize moral kaynağı oluyor.

İşte bu kriz döneminde risk alarak işyeri açan genç girişimci; Oğulcan Tiftik.

Oğulcan Tiftik, kamuoyu tarafından tanınmış bir isim. Henüz genç yaşında olmasına rağmen girişimci bir yapıya sahip. Daha önce de Tiftik Organizasyon, Turizm, Medya A.Ş.’nin kurucusu. Bursa’da bir çok organizasyona imza atmış bir isim. İl tanıtım günleri, kurumsal şirketlerin piknik ve yemekleri, yurt içi ve yurt dışı turizm turları alanında oldukça tanınmış ve deneyimli bir isim. İşte bu isimden yeni bir atak daha.

Eski kafe, yeni soluk…

Bu zor günlerin umudu. Eski kafe Görükle’de hizmet veriyor. Yeni soluk eski tecrübe. Bu şirin kafe, isim hakkı ile büyük rant yapan kafelere inat, aynı kalite ve sunumu uygun bir menü ile özellikle Görükle’de kaliteli hizmete adım atıyor. Enerji dolu gençlerin ve her zaman destekçi tecrübeli büyüklerin desteğiyle bu zor günlerde yemek sepeti ve paket servisi ile destek veriyor. Özellikle Görükle, Organize ve Hasanağa Organize’de bu konuda büyük bir eksiklik yaşanmakta.

Hem kafe, hem restaurant.

Kafede; sıcak ve soğuk içecekler, kantin hamburger, sosisli poğaça, kahvaltı tabağı, ıslak kek, irmik helvası, mozaik pasta, sufle.

Restauranda ise günün çorbası, misket köfte, biber dolması, tava böreği favoriler arasında yer alıyor.

Eski Kafe neden tercih ediliyor ve diğer Kafelerden farkı nedir?

Her şey el yapımı…

Eski kafe, sokağa çıkma yasağı dönemlerinde ve daha sonraki günlerde de gel-al, yemek sepeti ve paket servisi üzerinden hizmet vermektedir. Aslında Mart ayında açılması planlanan Eski kafe korona virüs salgını çıkması neticesinde Mart ayını bekleyerek geçirdi ve Nisan ayının başında hizmete açılmıştır. Kafelerin kapatılması ve sadece lokanta ruhsatı olan işletmelerin açık olduğu, gel-al ve paket servisi verdiği dönemde özellikle Görükle’de eski ve çok sayıda işletme olmasına rağmen Nisan ayı boyunca yeni bir soluk, yeni bir tat, tamamen ev yapımı yiyecekler ve tatlılar ile müşteri kitlesini genişletmiş ve tercih edilir konuma gelmiştir.

Ramazan ayının başlaması ile de kaliteli ve bol çeşidi, uygun fiyatla Ramazan menüsü oluşturan Eski kafe, sabah 08:00 ile gece 04:00 arası neredeyse 24 saate yayılan, hem iftar, hem de sahurda da hizmet vermektedir. Nisan başında başlayıp, bugüne kadar kısa bir zamanda marka haline gelen Eski kafe, uygun fiyata, kaliteden taviz vermeden bu sıkıntılı günlerde müşteri kitlesini sağlamlaştırarak, kafe ve restaurantlarda oturmanın artık gruplar halinde rezervasyonları da almaya hazırlanıyor.

Son Söz; Geleceğimiz olan gençlerin her zaman yanında olmalıyız ve desteklemeliyiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.