Ersan Şen: İmamoğlu ve Yavaş istifa etmeli

Ersan Şen: İmamoğlu ve Yavaş istifa etmeli
11.04.2023
A+
A-

Ceza Hukukçusu Ersan Şen, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçildikleri taktirde Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görevlendireceği Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın istifa etmeleri gerektiğini söyledi.

Ceza Hukukçusu Ersan Şen, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ın Millet İttifakı’nın Cumurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemaal Kılıçdaroğlu ile birlikte yaptıı seçim çalışmalarını eleştirerek, “İstifa etmeliler” dedi.

tv100 ekranlarında yayınlanan Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programında çarpıcı açıklamalarda bulunan Şen, İmamoğlu ve Yavaş’ı eleştirdi. Şen, “Cumhurbaşkanı yardımcılığı diye bir sıfat var, seçimle mi geliyor? Hayır, gelmiyor. Şu anda İmamoğlu ve Yavaş sahada nasıl propaganda yapıyor? İzin mi aldılar? Baktığınız zaman bunlar kamu görevlisi, siyasetçi değil. İstifa etmediler” ifadelerini kullandı.

Sevilay Yılman, Şen’in bu sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi:

“3 gün önce Haberturk’te Ersan Şen’in aslında gizli bir iktidar destekçisi olduğunu yüzüne haykırmıştım.

Almış dersini. Çünkü artık açıktan destek veriyor. Bakanların kampanyaya katılmasına tek kelime etmeyen büyük hukukçu bakın neler söylüyor?”

(habererk.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.