Ermaksan, 3D tezgahıyla İspanya Fuarı’nda ses getirdi

Ermaksan, 3D tezgahıyla İspanya Fuarı’nda ses getirdi
08.06.2018
A+
A-

‘Yenilikçi teknolojiler’ sloganıyla, fizik tabanlı bilime dayalı teknoloji üretimine odaklanan Ermaksan, İspanya’da düzenlenen 30. Uluslararası Makina-Ekipman Fuarı’na katıldı.

‘Yenilikçi teknolojiler’ sloganıyla, fizik tabanlı bilime dayalı teknoloji üretimine odaklanan Ermaksan, sektörün

Ahmet Özkayan

küresel ölçekte tek çatı altında bir araya geldiği birçok organizasyonda etkin şekilde yer almaya devam ediyor.

Ermaksan, 28 Mayıs – 1 Haziran tarihlerinde İspanya’nın Bilbao kentinde düzenlenen 30. Uluslararası Makina-Ekipman Fuarı’nda (BIEMH), son teknolojiyle geliştirdiği katma değerli ürünleriyle boy gösterdi.

Salon 5 F-37 no’lu stantta ziyaretçilerle buluşan Ermaksan’ın, yüzde yüz yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği, Türkiye’nin ilk 3D metal yazıcısı (ENAVISION), fuar süresince dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisini gördü.

Düzenlenen fuarda Ermaksan; hız, verimlilik, çevreci performans gibi özelliklerle öne çıkan FIBERMAK, HAWK ve SPEEDBEND PRO makinelerini de sergilerken, Ermaksan’ın geliştirdiği yenilikçi ürünler, fuar süresince ziyaretçilerden tam not almayı başardı.

İspanya Fuarı’nın kendileri açısından son derece verimli geçtiğini ifade eden Ermaksan Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Genel Müdürü Ahmet Özkayan, fuarda yaptıkları görüşmelerde yeni iş bağlantılarına imza attıklarına değindi.

Ülkemiz ve insanlık için üretmeye devam edeceğiz

Türkiye’nin ilk özel sektör yarı iletken tesisini hayata geçirdikten sonra, Türkiye’nin ilk yerli ve milli lazer rezonatörünü de üretme başarısı gösterdiklerini anımsatan Ahmet Özkayan, geliştirdikleri tüm ürünlerle ülkemiz ve insanlık için değer yaratmaya odaklandıklarını kaydetti.

Katma değere öncelik veriyor

Üç boyutlu yazıcıların tek hammaddesi olan titanyum tozlarını da Türkiye’de ilk kez Ermaksan’ın ürettiğini anımsatan Özkayan, bu üretimin ardından yüzde yüz yerli ve milli imkânlarla geliştirilen 3D metal yazıcıyı da dünyanın dört bir yanında, ‘Türk markası’ gururuyla ihraç etmeye devam ettiklerini kaydetti.

Özkayan, geliştirdikleri bu ürüne İspanya Fuarı’nda da yoğun ilgi gösterildiğine vurgu yaparak, tasarrufun ön planda olduğu, yenilikçi ve katma değerli ürünler geliştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.