Erkan Subaşı: Bizi yıldıramayacaklar

26.08.2018
A+
A-

“Yıldırım Belediyesi’nde neler oluyor?” sorusuyla ilçe belediyesinde yaşanan bazı gelişmeleri sosyal medya üzerinden kamuoyunda tartışılır hale getiren İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, yeni iddiaları ile tekrar gündemde.

Başkan Subaşı, Kurban Bayramı sonrasında, “Nerede Kalmıştık!” ile tekrar Yıldırım’da söz sahibi olmaya hazırlanıyor.

Erkan Subaşı; “Bu ülkede, Yıldırım’da bir şeyleri değiştirmek için yola çıktık. 43 milletvekili ile Meclis’te geçmişte ‘Türk’üm’ diyemeyenlere, ‘Türk’üm’ dedirten bir partiyiz. Bizi yıldırmaya, korkutmaya çalıştılar. Biz hiç kimseden icazet alarak gelmedik. Türkiye için, Türk milleti için tüm zorlukları aşmaya adayız. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in Afyon kampı sonrası “Ben artık yokum” dediğinde herkes dağılacağımızı sandı. İYİ Parti kadroları hep beraber ilk günkü heyecanla görevimizin başındayız” dedi.

Yıldırım Belediyesi’nde kamuoyundan gizlenen ve saklanan bir dünya yolsuzluk olduğunu ifade eden İYİ Parti Yıldırım İlçe Başkanı Erkan Subaşı, şunları söyledi; “Çapsız yönetim anlayışı nedeniyle vatandaşlarımız; ücretsiz olarak verilmesi gereken hizmetleri ceplerinden, mutfak masraflarından kıstıkları harçlıkları belediyeye hizmet alabilmek için ödemek zorunda kalıyorlar. Önümüzdeki haftalarda yaşanan olayları yapacağımız basın açıklaması ile kamuoyu ile paylaşacağız. Susmayacağız! Olayların üstüne gideceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.