Erdoğan: Bay Kemal, bay Meral!

Erdoğan: Bay Kemal, bay Meral!
26.05.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Peker’in açıklamalarını değerlendirirken, Meral Akşener’e de “bay” diye seslendi!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada dili sürçerek İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e de “Bay” diye seslendi. Havuz medyası, Erdoğan’ın konuşmasında “bay” ifadesini görmezden geldi. Recep Tayyip Erdoğan’ın Meral Akşener’e “bay” diye seslendiği konuşmasının o bölümü şöyle:

“İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’yu hedef alan saldırıların gerisinde, ülkemizde sağlanan bu huzur ve güven ikliminden duyulan bir rahatsızlık olduğunu biliyoruz. İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanında olacağız. Bu suçluları ülkemize getirip yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız Tüm yalanlar, iftiralar ortaya dökülecektir.

Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Suç örgütleri mensuplarını kullanarak kamuoyunu yönlendiremeye heveslenenlere aradıkları fırsatı vermeyeceğiz

Bay Kemal, bay Meral… Size buradan ekmek çıkmaz boşuna uğraşmayın. Suç çetelerinin mensuplarını nereye kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Ülkemizi suç örgütleri üzerinden kıskaca almak ve siyasi sonuçlar üretmek peşindeler.

Boşuna uğraşmayın. Seçim Haziran 2023’tür. Seçimle veya seçimsiz iktidar söz edenleri de unutmamak gerekiyor. Çapsız, sığ, ilkesiz, ufuksuz bir muhalefet anlayışı vardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.