Erdoğan, AKP’nin seçim takvimini başlattı

Erdoğan, AKP’nin seçim takvimini başlattı
28.11.2022
A+
A-

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı”nda yaptığı açıklamada, “Seçime kadar her haneyi 2 kez ziyaret ederek sahada en küçük bir boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu Ocak ayına kadar tamamlamayı planlıyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah’ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığınca NEF Stadyumu’nda düzenlenen “İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer” programında, katılımcıları selamlayarak, Fatih’in yadigarı İstanbul’un 2053 vizyonu için gece gündüz demeden çalışanlara şükranlarını iletti.

Partisinin il teşkilatının, “Yüz Yüze 100 Gün” programı doğrultusunda İstanbul’u hane hane, sokak sokak, meydan meydan kucakladığını belirten Erdoğan, teşkilatın, “Türkiye Yüzyılı” vizyonu için çalışmalarını hızlandırdığını söyledi.

Erdoğan, 2023’e kadar İstanbul’da dokunmadık gönül bırakmayacaklarını dile getirerek, buluşmaya İstanbul’da 32 bine yakın sandıkta görev alacak 96 bin AK Parti sevdalısının katıldığını vurguladı.

AK Parti ailesinin tüm fertleriyle İstanbul’un 4,5 milyon hanesine, 16 milyon İstanbullunun istisnasız hepsine ulaşmak için çalıştığını ifade eden Erdoğan, aynı çalışmayı 81 vilayetin tamamında gerçekleştireceklerini kaydetti.

(AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.