Erdem: ‘Nilüfer’in yıldızı daha da parlayacak!’

Erdem: ‘Nilüfer’in yıldızı daha da parlayacak!’
04.03.2019
A+
A-

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Erdem: ‘’El ele vererek ülkenin en yaşanabilir kentlerinden biri haline getirdiğimiz Nilüfer’in yıldızı, bu dönem yeni nesil belediyecilik anlayışımız doğrultusunda daha da parlayacak.’’

CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, toplumun her kesimiyle el ele vererek ülkenin en yaşanabilir kentlerinden biri haline getirdikleri Nilüfer’in yıldızının, bu dönem yeni nesil belediyecilik anlayışı doğrultusunda daha da parlayacağını söyledi.

‘’Merhaba Nilüfer’’ ile seçim çalışmalarını başlatan, ‘’Kalbim Nilüfer İçin Atıyor’’ sloganıyla kente duyduğu büyük sevgiyi yansıtan Turgay Erdem, ‘’Sadece kalbim değil, gözüm kulağım da Nilüfer’de’’ diyerek, her kesimden vatandaşlarla bir arada olmayı, görüş, öneri, beklenti ve taleplerini dinlemeyi sürdürüyor.

Taksi durakları, semt pazarları, kahvehane veya site gibi yerlere sık sık giderek Nilüferliler ile iç içe olan Erdem, “çat kapı” ev ve iş yeri ziyaretleri de yaparak her yaş ve meslek grubundan vatandaşla bire bir görüşme olanağı buluyor. Erdem, ziyaret ve görüşmelerde yaptığı konuşmalarda, vatandaşların kent yönetimine dair düşüncelerinin sadece seçim dönemlerinde değil her zaman büyük önem taşıması gerektiğini belirterek, ‘’Dün ve bugün olduğu gibi yarın da kenti hep birlikte yönetme hedefimiz doğrultusunda emeklisi, işçisi, memuru, esnafı, sanayicisi, çiftçisi, yaşlısı, genci, kadını, erkeği kısacası toplumun tüm kesimlerinin görüş, öneri, talep ve eleştirilerini mutlaka dikkate alacağız, uygulamalarımızı da bu doğrultuda yapacağız’’ dedi.

’YENİ NESİL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI HEP BİRLİKTE UYGULAYACAĞIZ’’

Bu dönem yeni nesil belediyecilik anlayışını Nilüfer’de hep birlikte uygulayacaklarını vurgulayan Erdem, şöyle konuştu:

“El ele vererek ülkenin en yaşanabilir kentlerinden biri haline getirdiğimiz Nilüfer’in yıldızı, bu dönem yeni nesil belediyecilik anlayışımız doğrultusunda daha da parlayacak. Bu anlayış doğrultusunda Nilüfer’de daha çok park, daha çok yeşil alanlar oluşturup, daha çok nefes alabileceğiz. Daha çok ses, daha çok katılım ve demokrasi, daha çok müzik, tiyatro ve sanatı Nilüfer’de yaşayıp, yaşatacağız. Tüm canlılar için daha çok yaşam hakkı ve sevginin hakim olacağı Nilüfer’i, daha neşeli çocuklar, özgür gençler ve kısacası daha mutlu insanların yaşadığı bir kent haline hep birlikte getireceğiz.”

Kent yönetiminde 15 yıldır görev aldığını hatırlatan Erdem, bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ve uyguladıkları projeler sayesinde Nilüfer’i sadece ülkenin en yaşanabilir kentlerinden biri haline getirmeyi başarmadıklarını, Avrupa Konseyi’nce verilen “Avrupa Diploması” ve Avrupa Kalite Ödülleri (EFQM) çerçevesinde dağıtılan “Başarı Ödülü” gibi ulusal ve uluslararası birçok kuruluş tarafından verilen ödüllerle bu başarının taçlandırıldığını vurguladı.

‘’OMUZ OMUZA VERECEĞİZ’’

“Dün ve bugün olduğu gibi yine omuz omuza vereceğiz ve başarı çıtamızı çok daha yukarılara taşıyacağız” diyen Turgay Erdem, şunları kaydetti:

“Bunun için de her zamankinden daha fazla çalışacağız. Belediyecilik durağan bir yönetim anlayışını asla kaldırmaz. Kent yönetimlerini üstlenenlerin her zaman daha büyük düşünmeleri ve bu doğrultuda hedefler belirlemesi gerekir. Belediyecilik sadece gönül işi de değildir. Bilgi, birikim, deneyim, katılımcılık, çoğulculuk gibi kavramların, halka duyulan sevgiyle harmanlanıp ortaya çıkarılan bir anlayışın belediye yönetimlerinde hakim olması gerekir. Biz de bu dönem yeni nesil belediyecilik anlayışımız doğrultusunda hep birlikte oluşturduğumuz başarı halkalarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Omuz omuza verip, Nilüfer’de yeni bir başarı öyküsünü hep birlikte yazacağız. Nilüfer’in kazanımlarını koruyup, üstüne yenilerini eklemek için var gücümüzle çalışacağız. Dün ve bugün olduğu gibi yarın da birlikte gülümsemeye ve gülümsetmeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.