Emre Yokuş, yeni single klibini Bursa’da çekmek istiyor

17.02.2022
A+
A-

Zengin repertuvarıyla müzik piyasasının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Emre Yokuş, yeni single çalışmasının klibini Bursa’da çekmek istediğinin müjdesini paylaştı.

BURSA (İGFA) – Sesi ve mütevazılığıyla gönüllerde taht kuran başarılı ses sanatçısı Emre Yokuş, Bursa’da klip çekmek istediğini söyledi. Aralık 2021’de Bursa Gemlik’te konser verme fırsatı olduğunu kaydeden Yokuş, şehrin tarihi dokusunun kendisini çok etkilediğinin altını çizdi.

Gemlik Atamer Otel’de düzenlediği konserde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştığını ifade eden Yokuş, “Gemlik’teki konserimizde vatandaşlarımızın sevgi seli karşıladı bizi. Konsere Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, siyasi partilerin milletvekilleri ve çok sayıda dernek de katılım sağlamıştı. Söylediğimiz türkülerin yanı sıra, bol sohbetli geçen harika bir konsere imza atmıştık. Birbirinden güzel insanlarla tanışma fırsatı buldum Gemlik’te. Belediye başkanımız sayın Mehmet Uğur Sertaslan, İzmir milletvekilimiz Atilla Sertel ve Anadolu Gazeteciler ve Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan da sahnemde bana eşlik ettiler. Birlikte Anadolu’nun bağrından kopan türküler söyledik” değerlendirmesinde bulundu.

HALKIN İLGİSİNİ UNUTAMADIM

Bursa’daki dinleyicilerinin kendisini sık sık davet ettiğini ifade eden Emre Yokuş, “Bursa’da beni ağırlayan çok eğlenceli, cana yakın, sıcakkanlı bir kitle vardı. Hâlâ çok güzel mesajlar almaktayım. Gösterdiği ilgiden dolayı Bursa halkına teşekkür ediyorum. Yeni yapmış olduğum single şarkımın klibini de Bursa’da çekeceğimin müjdesini vermek istiyorum. Bursa ve çevresindeki güzellikleri hem tekrardan yaşamak hem de bir nebze de olsa tanıtmak amacıyla bu kararı verdim. En kısa zamanda klip çekimleri için Bursa’da tekrar görüşmek dileğiyle. Tüm Bursa’ya saygı ve selamlarımı iletiyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.