Emekliler zamlara karşı Mudanya’da imza topladı

10.02.2022
A+
A-

Bursa’da Tüm Emekli Sen Mudanya Temsilciliği, zamlara karşı Mudanya ilçesinde imza standı açtı.

BURSA (İGFA) – Bursa’nın Mudanya ilçesinde BUDO İskelesi’nin yanında bir araya gelen Tüm Emekli Sen Mudanya Temsilciliği üyeleri basın açıklaması yaparak imza kampanyası başlattı.

Tüm Emekli-Sen Bursa Şube Başkanı Cihat Uygur’un da hazır bulunduğu açıklamada emekliler adına konuşan Mudanya Temsilcisi Şenol Demir, Türkiye’de geçinmenin, barınmanın, ısınmanın, doymanın mümkün olmadığı; emeklilere reva görülen ve açlık sınırının altındaki maaş ile en temel gereksinimleri karşılamaktan uzak bir süreç ile yüz yüze geldiklerini anlattı.

Gelen elektrik ve doğalgaz faturalarının neredeyse emekli maaşının yarısına ulaşmış durumda olduğunu belirten Demir, herkesi bir avuç ekmeğe muhtaç bırakanlardan hesap sorma zamanı olduğunu söyledi.

Mudanya’da BUDO İskelesi yanında, Güzelyalı’da ise Atatürk Parkı’nda açacakları stantla toplayacakları imzaları TBMM’ye sunacaklarını ifade eden Demir, “Sadece Mudanya’da değil, onlarca il ve ilçede, sendikamızın öncülüğünde imza kampanyası devam ediyor. Sizleri imza kampanyamıza destek sunmaya, gücümüze güç katmaya ve tüm emeklileri sendika çatısı altında örgütlü olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.