DP Orhangazi İlçe’den Marmarabirlik’e promosyon çağrısı

DP Orhangazi İlçe’den Marmarabirlik’e promosyon çağrısı
04.01.2023
A+
A-

Demokrat Parti Orhangazi İlçe Başkanı Baki Bekar; “Ekonomin cehennem ateşinde yandığı bugünlerde Marmarabirlik, zeytin üreticisinin yanında olduğunu göstermelidir.” dedi.

İlçe Başkanı Baki Bekar; “Birlik Başkanı sayın Hidamet Asa’ya ”Bu sütunları size tüm ortaklar adına bugüne kadar yaptığınız güzel işlerin, bir yenisini yapmayı Orhangazi Demokrat Parti Teşkilatı olarak tüm ortaklar adına istiyoruz. 2022 -2023 iş yılı alım kampanyasında kendi açıklamalarınıza göre ortaklara 60 bin ton zeytin alımı karşılığı, 1 milyar 500 milyon TL para ödeneceğini açıkladınız. Ödemeleri 15 günlük periyotlar aralığında bankalar aracılığıyla ortakların hesaplarına yatırarak ödeme yapılmaktadır. Bilindiği gibi maaşlarını bankalardan alan tüm çalışanların memur, SSK ve emeklilerin yatırılan maaşlarına karşılık bankalardan promosyon almaktadırlar.” dedi.

Zeytin üreticilerinin de bankalara yatırılan ürün bedellerine karşılık bankalardan promosyon almak istediklerini  dile getiren Demokrat Parti Orhangazi İlçe Başkanı Baki Bekar, ”Bu konunun hayata geçebilmesi için siz birlik başkanı ve yöneticilerin bu konuda yeterli hassasiyeti göstererek “bankalarla gerekli girişimlerin” yapılmasını arz ederiz. Burada kazançlı çıkacak üreticilerimizdir. Girdi maliyetlerinin pahalılandığı bu dönemde bu girişiminiz sonucu oluşacak kazançtan tüm üreticiler kadar sizlerin de yönetim kurulu olarak ilerisi için kazançlı çıkacağınız muhakkaktır. Bu duygu ve düşüncelerle “Orhangazi Demokrat Parti İlçe Başkanlığı” olarak bu konuyu öncelikli olarak ele almanızı ortaklar adına istemekteyiz. Bu ve bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.