DOSABSİAD’da üyelere güncel vergi düzenlemesi sunumu

DOSABSİAD’da üyelere güncel vergi düzenlemesi sunumu
05.07.2018
A+
A-

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İşadamları Derneği  (DOSABSİAD) Yönetimi, 7143 sayılı Yapılandırma Kanunu’nun Kapsamı ve Avantajları konulu seminere ev sahipliği yaptı.

DOSABSİAD konferans salonunda gerçekleşen Seminere, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş ile Müdür Vekili Rafet Güccan, Gelir uzmanları Necibe Cincioğlu ve Melike Çiçekli konuşmacı olarak katıldılar.

Seminerde konuşan DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk, “DOSABSİAD olarak üyelerimizle bilgi paylaşımı toplantılarına devam ediyoruz. 7143 sayılı vergi ve diğer bazı alacakların yeniden yapılandırılmasına ilişkin kanun, 18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı resmi Gazetede yayımlanmıştır. Bu hususların ayrıntılarını ve uygulanmasını değerli uzmanlarımızın aktarımı ile güncelleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

DOSAB’da faaliyet gösteren firma yetkililerinin katıldıkları seminerde, Bursa Vergi Dairesi Gelir Uzmanları Necibe Cincioğlu ve Melike Çiçekli 6552, 6736 VE 7020 Sayılı Kanunlar kapsamında ödemeleri devam eden borçlar için peşin ödeme indirimi hükümlerinden yararlanma, kesinleşmiş vergi ve diğer borçlara ödeme kolaylıkları konuları ile ilgili sunumlarının ardından katılımcıların sorularını cevapladılar.

Seminerin sonunda DOSABSİAD Başkanı İbrahim Öztürk, Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş’a plaket takdiminde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.