Doç. Dr. Cihat Yaycı: Asıl hedef Türkiye…

Doç. Dr. Cihat Yaycı: Asıl hedef Türkiye…
27.10.2023
A+
A-

‘Türkiye’nin Çevresindeki Gelişmeler’ Konferansı, Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

ASG ve Şehit Aileleri Konfederasyonu Bursa İl Temsilciliği’nin düzenlemiş olduğu “Türkiye’nin Çevresindeki Gelişmeler” konulu konferansın konuğu Türk Degs Başkanı Müstafi Amiral ve Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cihat Yaycı oldu.

“Türkiye’nin Çevresindeki Gelişmeler” konulu konferansta son günlerin önemli gündemi olan İsrail ve Gazze ile ilgili önemli konular alındı.

Doç. Dr. Cihat Yaycı, İsrail ordusunun Gazze’de Tevrat’ta belirtilen savaş tarzını uyguladığını söyledi.

Tevrat’ta düşmanın tüm malı, mülkü, hatta koyunları ve tavuklarıyla birlikte yok edilmesinin  geçtiğini ifade eden Doç. Dr. Cihat Yaycı, İsrail Savunma Bakanının ‘karşınızda insan yok, hiçbir kural yok, mahkeme de yok, istediğiniz gibi hareket edebilirsiniz’ dediğini hatırlatarak,

”Yani bu şu demek: İsrail ordusuna emir verenler, kendilerine Tavratik bir görev biçmişler. İsrail yönetimi Tevrat ne diyorsa o şekilde hareket ediyor.  Tahrif edilmiş Tevrat Bab-15’te şöyle yazıyor:”Şimdi git. Düşmanını vur ve onların her şeylerini tamamen yok et: Erkekten kadına, çocuktan emzikte olana…” dedi.

”BUNLAR İNSAN DEĞİL”

Doç. Dr. Yaycı, şunları söyledi:

“Buradan hükümete çağrı yapıyorum ; İslam İşbirliği Teşkilatı’nı derhal petrol ve doğalgaz üreticisi İslam ülkeleri bu soykırımı durdurmak için Batı’ya petrol ve doğalgaz satışını, onlardan her türlü tüketim malzemesi ithalatı durduklarını ve bu soykırım durana kadar tüm ticari anlaşmaları askıya aldıklarını açıklama” gündemi ile toplantıya çağırınız. S-300 ve S-400’leri aktive ediniz. İsrail aranızdaki çatışmasızlık protokolünü  Filistin’deki bu soykırım durdurmak için askıya aldığınızı açıklayınız. Aksi takdirde bireysel protestoların hiç bir anlam taşımayacak.”

ASIL HEDEF TÜRKİYE

Gazze’de yaşanan soykırımın ve Dünyanın gözü önünde oynanan tiyatronun farkında olunması gerektiğini altını çizen Doç. Dr. Cihat Yaycı, ”İsrail savaş uçakları Rus hava savunma sistemlerinin devrede olduğu Suriye’ye rahatça girebiliyor.Siyonizm karadan Türkiye’ye komşu olmanın planlarını yapıyor. Yalova’nın yarısı kadar olan Gazze için ABD, Akdeniz’in en içine iki uçak gemisi gönderdi. Girit adasına savaş uçaklarını konuşlandıran ABD’nin amacı belli; hedef Türkiye. Miğferi sağlam takalım!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.