DEVA Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök, istifa etti

DEVA Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök, istifa etti
25.07.2023
A+
A-

DEVA Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök, ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İlçe Başkanı  Gök, yaptığı açıklamada, ”Yeni atanan il başkanına kendi ekibiyle çalışma şansı vermek maksadıyla DEVA Partisi Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığından bugün itibariyle ayrılıyorum.” dedi.

Partiye gönül vermiş bir üye olarak partisine başka şekillerde katkıda bulunmaya devam edeceğini açıklayan DEVA Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Yasin Gök açıklamasında şunları söyledi:

”Güzel ülkemiz ve insanlarımız için zor günler. Bir yandan hayat pahalılığı bir yandan adaletsiz bir düzen ve göçmen sorunları.

DEVA Partisi ile başlayan siyasi hayatımda, ülkemiz için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Siyasetteki zihniyeti değiştirmek en büyük amacımızdı ki hala da öyle. Bazı şeylerin zor ve geç de olsa zamanla başarılacağı inancındayım.

DEVA Partisi İl Başkan yardımcısı olarak başladığım bu yolculuğa “ihtiyaç var” denilerek Osmangazi İlçe Başkanı olarak devam ettim. Siyasetin ekip işi olmasının bir gereği olarak; siz yerelde (Osmangazi ilçe olarak 2022 yılının 365 gününde 310 etkinlik) ekip arkadaşlarınız ile ne kadar yüksek ve etkili performans gösterseniz de genel merkez politikaları partimizin anketlerdeki oyunu belirleyen en önemli etken oluyor. Yerelde parti içi siyasi çekişmeler de cabası.

Şimdiye kadar ki siyaset serüvenimizde benimle beraber yol yürümüş olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ekip arkadaşlarımın varlığı olmasaydı tüm Türkiye’de adını duyuran bir teşkilat olamazdık.

Bu minvalde yeni atanan il başkanına kendi ekibiyle çalışma şansı vermek maksadıyla DEVA Partisi Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığından bugün itibariyle ayrılıyorum. Partimizi ve genel başkanımız Ali Babacan’ı seviyoruz. Partiye gönül vermiş bir üye olarak partiye başka şekillerde katkıda bulunmaya devam edeceğim. Yeni İl Başkanı ve yönetimine başarılar dilerim.

Saygılarımla,

Yasin GÖK”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.