DEVA Partisi Bursa’da şok istifa!

DEVA Partisi Bursa’da şok istifa!
24.04.2022
A+
A-

Ali Babacan’ın liderliğini yaptığı DEVA Partisi’nde Bursa’da yaşananlar ulusal gündeme damga vuracak!

DEVA Partisi Bursa il Başkanlığı’nı Serkan Özgöz’ün yaptığı teşkilatta sular durulmuyor! Kısa bir süre önce kadın bir ilçe başkanına il yöneticisinin hakaret ettiği iddiasının dumanları tüterken Büyükorhan İlçe Başkanı Murat Bozkış’ın şok istifası kulislere bomba gibi düştü!

Demokrasi ve Atılım Partisi’nin (DEVA) durulmayan sularında İl Yönetimi ile aralarında soğukluk bulunan ve kısa bir süredir birlikte hareket etme kararı alan Karacabey İlçe Başkanı Şaban Önen, Mudanya İlçe Başkanı Dilek Durak, Orhaneli İçe Başkanı Taner Ay, Keles İlçe Başkanı Mehmet Yavaş, Harmancık İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Büyükorhan İlçe Başkanı Murat Bozkuş geçtiğimiz günlerde DEVA Partisi’nin yeni transferi Sedat Kızılcıklı ile birlikte Bursa’ya gelen Genel Başkan Ali Babacan’ın ziyaretinde çekincelerini anlatmış, Babacan’da meselelerin çözüleceği sözü vermişti.

Ancak son birkaç gün içinde Bursa İl Başkanlığı ve İlçe başkanlıkları arasında yaşanan gerilim Büyükorhan İlçe Başkanı Murat Bozkuş’un 22 Nisan Cuma sabahı istifası ile sonuçlandı.

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı ise Başkan Murat Bozkuş’un istifa etmediği “görevlendirme yazısının iptal” edildiğini savunarak bugün Genel Başkan Ali Babacan tarafından iptal belgesini Murat Bozkuş’a teslim etti.

Son olay kongrelerinin yapılması engellenen diğer ilçe başkanları da aynı akibetin beklemesi gerçeği nedeniyle tedirgin etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.