Demokrat Kadınlar, Bursa’da sahaya indi

Demokrat Kadınlar, Bursa’da sahaya indi
17.02.2019
A+
A-

Demokrat Partili kadınlar Bursa’da yerel seçim çalışmalarına hızlı başladı.

Demokrat Parti Bursa Kadın Kolları Başkanlığına atanması sonrası yönetim kurulunu oluşturma çalışmalarına hız veren Rahime Kangal, “Yönetimimizi oluşturma çalışmalarımız kapsamında hızlı bir ilerleme kaydettik. Bursa’nın tüm ilçelerini kadın kollarımız olarak dolaşıyor ve belediye başkan adaylarımızın çalışmalarına ortak oluyoruz’’ dedi.

DP Bursa İl Başkanı Kangal, ‘’Vatandaşlarımızın merhum liderimiz Demirelli yıllara olan özlemini gözlerinden okuyabiliyoruz. 31 Mart seçimleri Türkiye Cumhuriyeti’nin, yeni tesis edilen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi için de bir milat olacaktır’’ ifadelerini kullanarak vatandaşların son yaşanan ekonomik sıkıntıları farklı bir pencereden değerlendirdiğini söyledi.

Bursa’da saha çalışmalarını arkadaşlarıyla yaptıkları değerlendirmede Kırat’ın nal seslerini sokaklarda duyduklarını belirten Başkan Kangal, ‘’Cumhuriyet’in derin bir hafızası var. Kırat bu ülkenin ağır dönemeçlerden geçtiği o karanlık yıllarda üzerine ağır sorumluluk almış ve ülkeyi aydınlığa çıkarmıştır. Bugün ise ekonomik bir travma yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın sağduyusuna inanıyoruz. Belediyecilik yönetiminde yakın tarihte yaptığımız, halka ve hakka hizmet ortadadır. Türkiye genelinde her ne kadar yaygın medyada göremesek de, 200 civarı belediye başkanı bizimle yola çıkıyor. Bu bile iktidar için bir anlam taşımalıdır. Kırat gelecek, dertler bitecek!” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.