Demirağ: 15 Temmuz’da Soylu’nun yanında olan Bora yakalandı

Demirağ: 15 Temmuz’da Soylu’nun yanında olan Bora yakalandı
06.01.2023
A+
A-

Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti sonrası başlatılan operasyonlar sürüyor. TELE1 ekranlarında yayınlanan Açıkça programında konuşan Yavuz Selim Demirağ, Sinan Ateş’i öldürenlere motosikleti tahsis eden Bora isimli şahısın Marmaris’te yakalandığını söyledi. Demirağ, Bora isimli şahısın 15 Temmuz’da Soylu’nun yanında fotoğraf çektirenlerden biri olduğunu belirtti.

TELE1’de yayınlanan Açıkça programına konuk olan Yavuz Selim Demirağ, Ankara’da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetinin ayrıntılarını anlattı. Demirağ, Marmaris’te bir teknede, Ateş cinayetinde kullanılan motosikleti temin ettiği iddia edilen Bora isimli bir kişinin yakalandığını söyledi.

Demirağ, “Çiftliğinde atış yapılan bir kişi var. Ankara’nın  ünlü kafelerinin bir sahibi var Bora. O da Marmaris’te bir teknede yakalandı. Herhalde sabah Ankara’ya getirilir.  Her ne kadar olaydan haberi olmadığını çiftliğini arkadaşlarının kullanabileceğini söylese de,  Bora’nın motosikleti temin ettiğine dair iddialar var” dedi.

“TETİKÇİ İSTİHBARATIN ELİNDE”

Demirağ, tetikçinin hala yakalanmamış olmasına, “Tetikçinin bir takım iddialara göre istihbaratın elinde sorgulanıyor. Siyasi ilintileri sorgulanıyor. Bunun için de asıl tetikçinin yakalandığı açıklanmıyor. İstihbarat arıyor deniyor.”

TEMMUZ DETAYI

Demirağ, Turhan Çömez’in “Bora, 15 Temmuz’da Süleyman Soylu’nun TRT’nin önüne gittiğinde yanında olduğu iddia edilen Bora mıdır?” sorusuna Demirağ, “Evet o Bora” yanıtını verdi.

(tele1.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.