DEM Parti, Bursa için kararını verdi

DEM Parti, Bursa için kararını verdi
06.02.2024
A+
A-

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey’e kötü haber: DEM Parti Bursa’da aday çıkaracak!

DEM Parti Bursa Eş Başkanı Mehmet Deniz, yaptığı açıklamada, “Bursa dahil tüm Batı metropollerinde aday çıkarma eğilimimiz karara dönüştü. 9 Şubat’ta Bursa Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızı kamuoyuna açıklayacağız” dedi.

tiviport.com’un haberine göre DEM Parti Bursa Eş Başkanı Deniz, henüz adaylarının netleşmediğini belirterek, “Bir aday havuzumuz var. Bu havuzda hem potansiyel adaylarımızın hem de aday olmak isteyen arkadaşların isimleri var. Seçim komisyonumuz çalışmalarını cuma gününe kadar netleştirecek” diye konuştu.

Mehmet Deniz, CHP Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Bozbey, CHP İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve CHP Bursa Milletvekili Kayıhan Pala’nın, DEM Parti İl Başkanlığı’nı ziyaretine ilişkin de konuşarak, “CHP’li heyet, bize Bursa’daki eğilimimizi sordu. Biz de kendilerine aday çıkarma eğilimimizin, karara dönüştüğünü bildirdik” dedi.

Deniz, DEM Parti’nin her ne kadar kayyum atanmış olsa da Türkiye genelinde 11 il belediyesine sahip potansiyeli olduğunu, siyasette önemli bir güç merkezi ve Bursa’da da 110 bin oy almış bir siyasi parti olduğunu belirterek, CHP’li heyetin ziyaretine bu perspektiften bakılması gerektiğini kaydetti.

(kaynak: tiviport.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.