Coşkunöz Holding’den Tersine Mentorluk Projesi ‘Bir Nevi’ başladı…

Coşkunöz Holding’den Tersine Mentorluk Projesi ‘Bir Nevi’ başladı…
16.04.2019
A+
A-

İş dünyasında şirketler, her geçen gün interaktif projelerle çalışanlarının kariyer ve iletişim yolculuğunu geliştirmeye devam ediyor. Türkiye’de yarım asrı aşan tecrübesiyle otomotivden savunma-havacılığa kadar pek çok alanda ilklere imza atan Coşkunöz Holding, yeni nesil çalışanlarla yöneticiler arasındaki bilgi paylaşımını ve sinerjiyi hedefleyen Tersine Mentorluk programı ‘Bir Nevi’yi hayata geçirdi.

Türkiye’nin sanayisine değer katan projelerin sahibi Coşkunöz Holding, nesiller arasındaki değişimi ve dönüşümü ‘Tersine Mentorluk’ programıyla bütünleştiriyor.

Coşkunöz Holding’in yeni kuşak çalışanlarla yöneticileri aynı potada buluşturan ‘Bir Nevi’ Projesi’nde katılımcılar rollerini, deneyimlerini ve kariyer hedeflerini doğrudan paylaşıyor. Bilinen mentorlük programlarının aksine, ‘Bir Nevi’ Projesi’nin katılımcı mentileri Genel Koordinatör, Genel Müdürler, Genel Müdür Yardımcıları ve Direktörlerden; mentorları ise 2015 – 2018 yılları arasında Coşkunöz ailesine katılan, 1989 ve sonrası doğan beyaz yaka çalışanlardan oluşuyor. Deneyimlerin eş zamanlı paylaşıldığı proje bu anlamda etkileşimi güçlü, iki yönlü bir süreç izliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.