Çıray: Meclis Grup Başkanvekili henüz belirlenmedi

Çıray: Meclis Grup Başkanvekili henüz belirlenmedi
04.07.2018
A+
A-

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ’ın sosyal medyada İYİ Parti Meclis Grup Başkanvekili olduğu yönünde çıkan söylentilere İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray açıklık getirdi.

İYİ Parti Sözcüsü Çıray, Ümit Özdağ’ın Meclis Grup Başkanvekili seçildiğine dair son günlerde ortaya atılan iddialarla ilgili ne İYİ Parti başkanlık divanı, ne genel idare kurulu, ne de meclis grubunun ortak toplantısında bu konunun gündeme gelmediğini söyledi ve bu ismin belirlenmesi için ilk yapılacak meclis grubunun da katılacağı ortak toplantıda karar verileceğini söyledi.

Çıray, ‘’Şu aşamada sosyal medyada Ümit Özdağ’ın Meclis Grup Başkanvekili seçildiğine dair haberler, gerçeği yansıtmamaktadır’’ dedi.

ÜMİT ÖZDAĞ YALANLADI

Bu arada Prof . Dr. Ümit Özdağ da son günlerde sosyal medyada adının İYİ Parti Grup Başkanvekili olarak konuşulması ile ilgili kendi sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Özdağ, sosyal medya hesabından ”Lütfen sosyal medyada meclis grup başkanı veya grup başkan vekili olduğum ile ilgili çıkan haberlere itibar etmeyiniz. Görevimin başındayım.
Bilginize.
Prof. Dr. Ümit Özdağ” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.