CHP’li Kayışoğlu: Oto Test Merkezi ile ilgili kafa karışıklığı var

CHP’li Kayışoğlu: Oto Test Merkezi ile ilgili kafa karışıklığı var
06.01.2021
A+
A-

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Yenişehir ziyaretinde Oto Test Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Altaca Kayışoğlu,  CHP ilçe örgütü ile birlikte Millet İttifakı ortağı İyi Parti’ye hayırlı olsun ziyaretinde Yenişehir ve Bursa’da yapılıp yapılmayacağı merak edilen Oto Test Merkezi’yle ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın kendisine verdiği yanıtı açıkladı.

Bütçe görüşmeleri sırasında yapımı yılan hikayesine dönen Oto Test Merkezi’nin Yenişehir’e yapılıp yapılmayacağını Bakan Varank’a sorduğunu belirten CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, “Bütçe görüşmeleri sırasında Bakan’a Oto Test Merkezi’nin akıbetini sorduğumda verdiği cevap, ‘Fizibilite çalışmaları yapılıyor. Tamamı mı yapılacak bir kısmı mı yapılacak ona göre karar verilecek” dediğini belirtti.

Altaca Kayışoğlu, “Bakan’ın verdiği bu cevaptan şunu anladık ki, ‘Yenişehir’e müjde’ haberleriyle insanları heyecanlandıran bu projenin ne kadarının yapılacağına dahi karar verilememiş.

Buradan sesleniyorum. Bu projeyi yapacaksanız yapın, yapmayacaksanız Yenişehirlilerin, Bursalıların duygularıyla artık oynamayın. Bursa, AKP döneminde proje çöplüğüne dönen şehirlerden birisi oldu” diye tepki gösterdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.