CHP’de 300 belediye başkan adayını açıklanacak

CHP’de 300 belediye başkan adayını açıklanacak
10.01.2024
A+
A-

CHP Merkez Yönetim Kurulu ve Parti Meclisi’nin bugün yapacağı toplantının ardından 300’e yakın belediye başkan adayının ismi kamuoyu ile paylaşılacak.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, bugün saat 12.00’de toplanacak. MYK’nın ardından saat 16.00’da Parti Meclisi Toplantısı başlayacak. Özgür Özel başkanlığında toplanacak PM’nin ardından 300’e yakın seçim çevresinin adayları kamuoyuna açıklanacak. Öte yandan parti, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine yönelik reklam kampanyasını da PM toplantısında büyük ölçüde netleştirecek.

İSİMLER SÜRPRİZ DEĞİL

Sürpriz olması beklenmeyen bu kentlerde Zeydan Karalar, Vahap Seçer ve Aydın Çerçioğlu ile devam edilecek. Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, CHP’nin Kocaeli ve Samsun’un ilçe adayları da yarın kamuoyuna duyurulacak.

Parti Meclisi Toplantısı’nda CHP kurmayları, henüz açıklanmayan İstanbul ilçelerinin adayları ile Ankara’nın ilçelerinin adaylarını da görüşecek. Ancak, bir değişiklik olmazsa CHP’nin Çankaya adayı bu hafta da açıklanmayacak. Yenimahalle, Mamak ve Keçiören gibi büyük ilçelerin adaylarının ismi ise kamuoyu ile paylaşılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.