CHP Yıldırım İlçe teşkilatından ‘zamlar geri alınsın’ mitingi

CHP Yıldırım İlçe teşkilatından ‘zamlar geri alınsın’ mitingi
28.03.2022
A+
A-

CHP Yıldırım İlçe teşkilatı, Mesken Siteler Meydanı’nda ‘zamlar geri alınsın” mitingi düzenledi.

Yıldırım halkının “Geçinemiyoruz” mitinginde, ”Hep Beraberiz, Yeter Artık Geçinemiyoruz, Zamlar Geri Alınsın” diyerek Siteler Meydanı’nda düzenlenen mitinge CHP İlçe yönetim kurulu, belediye meclis üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, üyeler ve halk katıldı.

CHP Yıldırım binasından sloganlar eşliğinde yürüyüşle başlayan ve Mesken’de toplanan kalabalık daha sonra konuşmacıların halka seslenişiyle devam etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, mitingde yaptığı konuşmada, ”Bugün Mesken Meydanında oluşturduğunuz bu dayanışmayı daha da çoğaltmalıyız. Bugün kendileri saltanat içinde yaşayanlar, 10-15 yıllık ihalelerle çocuklarını da garanti altına almışlardır. Peki kendilerini ve çocuklarını garanti altına alırken halka ne düştü? Yoksulluk… Elbette sizlerin desteğiyle bunların hesabını hep beraber soracağız. Millet elektrik faturalarından inim inim inlerken Saray’ın tüm lambaları ışıl ışıl devamlı yanıyor. Et Balık Kurumu’nun başkanının yaptığı açıklama bile nasıl bir aymazlığın içinde olduğumuzu gösteriyor. Elbette bu yağmayı yapanlardan hesap soracağız. Elbette onlar gidecek ve biz sizlerle geleceğiz. Ama dayanışmaya ihtiyacımız var. Ekmek için bizi Rusya ya Ukrayna ya muhtaç edenlerden, yaptıkları tüm harcamaların, yağmanın talanın faturasını bize kesen iktidarla insanca, demokratik olarak, sizlerle çoğalarak bunun hesabını soracağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.