CHP Yıldırım Adayı Mutlu, Deliçay’ı gündeme taşıdı, Oktay Yılmaz görevini hatırladı

CHP Yıldırım Adayı Mutlu, Deliçay’ı gündeme taşıdı, Oktay Yılmaz görevini hatırladı
24.02.2024
A+
A-

CHP Yıldırım Adayı Mehmet Önder Mutlu, Deliçay’ı gündeme taşıdı, Oktay Yılmaz görevini hatırladı.

Yıldırım’da Deliçay Deresi’nin ıslah çalışmalarını CHP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu gündeme getirince, Yıldırım Belediyesi Başkanı Oktay Yılmaz görevini hatırladı, soluğu Deliçay’da aldı.

Yıldırım’ın Şirinevler Mahallesi ile Demetevler Mahallesi’nin ortasından geçen Deliçay’ın çevresinde ıslah çalışmalarının yetersizliği göze çarpıyor. Konuyu gündeme getiren, mahalle halkıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mehmet Önder Mutlu Deliçay çevresinde incelemelerde bulunarak, sorunu yerinde gözlemledi.

Derenin küçük bir bölgesinde ıslah çalışmasının yapıldığını belirten Mutlu, “2024’te Bursa gibi bir metropolde karşı karşıya kaldığımız manzara bu” diyerek bölge halkı için yetersiz çevre düzenlemesinin güvenlik tehdidi oluşturduğunu söyledi.

20 YILDIR YILDIRIM HİZMET ALMIYOR

Yıldırım’da şu anki yönetimin ıslah çalışması sözlerinin söylemde kaldığını belirten Mutlu, dere ve çevresinde insanların can güvenliğinin bulunmadığına dikkat çekerek şunları söyledi:

20 yıldır bu kent yönetiliyor, 20 yıldır Bursalı, Yıldırımlı hemşehrilerimize herhangi bir hizmet verilmemektedir. Tamamen hemşehrilerimiz oyalanmakta, yıllarca bu şekilde bugüne gelinmektedir. ‘Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır’ deniliyor, ama yaptıkları hiçbir şey olmadığı için de yapacakları hiçbir şeyin olmadığını görüyoruz”

Yıldırım için 20 yıllık iktidarı değiştirme vakti geldiğini söyleyen Mutlu, “Yıldırım’ı biz kazandığımızda bu tür manzaralarla karşılaşmayacaksınız. Çocuklarımızın can güvenliğinin olmadığı, insanımızın canının hiçe sayıldığı bir ortam olmayacak, bunun sözünü Yıldırımlı hemşehrilerimize veriyoruz” dedi.

YILMAZ: DELİÇAY ISLAH ÇALIŞMASINA BAŞLADIK

Mehmet Önder Mutlu’nun Deliçay Deresi’ni gündeme getirmesi üzerine AK Partili Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da harekete geçti. Mutlu gündeme getirene kadar herhangi bir adım atılmayan Deliçay için Yılmaz, ekipleriyle birlikte soluğu Deliçay’ın yanında aldı. Sağlamlaştırma ve ıslah çalışmalarını başlattıklarını duyuran Yılmaz, yakın zamanda da tamamlayacaklarını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.