CHP Mudanya Adayı Deniz Dalgıç’tan kırsal mahallelere destek sözü

CHP Mudanya Adayı Deniz Dalgıç’tan kırsal mahallelere destek sözü
02.03.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mudanya Belediye Başkan Adayı Deniz Dalgıç seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Merkez mahallelerin yanı sıra kırsal mahalleleri de ziyaret eden Dalgıç, ilgiyle karşılanıyor.

Mudanya’yı bütüncül bir bakış açısıyla ele alan projelerini anlatan Dalgıç, kırsal bölgelerin kalkınmasının tarım ve imardan geçtiğini vurguladı. Kırsaldaki en büyük sorunun ekonomik imkansızlıklar ve imar problemleri nedeniyle yaşanan göç olduğunu belirten Dalgıç, “Gençlerimizi doğduğu, doyduğu ve ailesiyle yaşayabileceği topraklarda tutmamız şart.” dedi. Kırsaldaki imar problemlerini rant odaklı değil, mahalle sakinlerinin ihtiyacını karşılayacak şekilde çözeceklerini vurgulayan Dalgıç, gelir ve barınma problemlerine çözüm üreterek gençlerin göçünü engelleyeceklerini söyledi.

Dalgıç, şöyle konuştu:

“Zeytin, incir, üzüm gibi müthiş tarım ürünlerimiz var. Ancak bu zenginliklerimizi istediğimiz oranda maddi değere çeviremiyoruz. Biz üreticimize destek olarak marka tarım ürünlerinin verimini ve üretimde karlılığı artıracağız. Üreticimiz emeğinin karşılığını alacak. Turizm ve tarım ve bu ikisinin kesişim kümesi diyebileceğimiz gastronomi turizmiyle kalkınıp zenginleşeceğiz.”

MUHTARLARLA İŞBİRLİĞİ

Yönetim anlayışlarında muhtarlara büyük önem verdiklerini kaydeden Dalgıç, “Muhtarlar, mahallelerde bizim elimiz, gözümüz ve kulağımız olacak. Onları adeta bir belediye başkan yardımcısı gibi çalıştıracağız. Hayal ettiğimiz Mudanya’yı inşa etmenin en önemli yolu birlikte çalışmaktan geçiyor. Hep birlikte çalışacağız, hep birlikte kazanacağız, refah içinde yaşayacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.