CHP Bursa’dan birlik-beraberlik vurgusu

28.09.2018
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa örgütleri, dışarıdan gelecek antidemokratik baskılara karşı durulacağı ve bunlara taviz verilmeyeceğini deklarasyonla kamuoyuna duyurdu.

CHP Bursa İl Başkanlığı’nda seçim hazırlıkları ve seçim takvimine ilişkin genelge görüşüldü. İlçe yönetimlerine bilgilerin aktarıldığı toplantı sonunda, CHP Bursa örgütleri üzerinde kurulmaya çalışılan baskı ve parti tüzel kişiliğini hiçe sayan yorum ve iddialara ilişkin açıklama yapılması karara bağlandı.
CHP ilçe başkanlarının deklarasyonunda şöyle denildi:
“Cumhuriyet Halk Partisi Bursa örgütleri, dışarıdan gelecek antidemokratik baskılara karşı durulacağı ve bu tavırlara taviz verilmeyeceği konusunda fikir birliği yaparak, ortak görüşlerini kamuoyuyla paylaşmaya karar vermiştir.
Gerek Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve gerekse Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce, her ikisi de bizim için önemlidir, değerlidir. Ancak gelinen süreç içerisinde, koşar adım yerel seçimlere doğru giderken, Kurultay hesaplaşması da çoktan geride kalmış bulunmaktadır.
CHP’yi yıpratmak isteyenlerin bu anlayış ve eylemlerine hiçbir koşul altında taviz verilmeyeceği ortak kararımızı, CHP Bursa İlçe Başkanları olarak kamuoyuna saygılarımızla duyuruyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.