CHP Bursa İl kadın Kolları’ndan burs katkısı

22.09.2018
A+
A-

CHP Bursa İl Kadın Kolları, Nilüfer-İhsaniye Pazarı’nda eğitim çağındaki, maddi durumu yeterli olamayan çocuklara burs verebilmek için kermes düzenledi.

CHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula ve yönetim kurulu üyeleri, son günlerde Türkiye’de gerçekleşen eğitim kaynaklı trajediler nedeniyle harekete geçerek, İhsaniye’de stant açtı.

Başkan Özkula; “Eğitim alanında son zamanlarda yaşanan ve sonu ebeveynlerin intiharı ile sonuçlanan bu olayların yaşanmasından dolayı son derece üzgünüz. ‘Kentimiz için ne yapabiliriz’ diye düşündük ve ‘kermes ile bir miktar gelir elde edebiliriz’ dedik. Kadın kollarından arkadaşlarımızın evlerinde yapmış oldukları yemek ve pasta-poğaçaları satışa sunduk. Gün boyunca satıştan elde edilecek geliri, 5 kız öğrencimize burs olarak vereceğiz. Bir eğitimci olarak Türkiye’de maddi imkansızlıklar nedeniyle okuyamayan hiçbir öğrencinin olmamasını diliyoruz. Biz bu konuda toplumsal olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bursa’nın tüm dinamiklerini harekete geçmeye davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.