CHP Adayı Erdursun: Yıldırım güvenli bir kent olacak

CHP Adayı Erdursun: Yıldırım güvenli bir kent olacak
12.03.2019
A+
A-

Özgür Erdursun Yıldırım’ın huzuru için gece gündüz çalışacağız.

CHP ve Millet İttifakı’nın Yıldırım Belediye Başkanı Özgür Erdursun seçim çalışmalarını mahalleler ve esnaf ziyaretleriyle sürdürüyor.

Erdursun esnaf ziyaretleri ve mahalle gezileriyle seçim turlarına devam ediyor.

Yıldırım’da kültür merkezleri spor alanları ve sosyalkart projeleriyle sosyal yardım vaad eden Erdursun, “Belediye’nin işi hizmet edip, ferah huzurlu güvenli bir yaşam sürülmesini sağlamaktır. Önce güvenli bir Yıldırım oluşturup, çocuklarımızın parklarda bahçelerde top oynadığı, gezdiği ailelerin gözlerinin arkalarında kalmadığı bir Yıldırım hayalimizi gerçekleştireceğiz.

Koca 600 bin nüfuslu Yıldırım’da bir sinema dahi yok! Söz veriyorum yolun altında ve üstünde sinema kültür merkezleri, kafeler, çay bahçeleri oluşturacağız. İlk işlerimizden biri bu olacak.

15 yıldır bir çivi çakılmayan Yıldırım’da herkesin güvenle huzurla yaşadığı, kültür ve sporun konuşulduğu bir ilçe yapacağız. Yıldırım’da ailelerimize sosyal kart ile aylık 300 TL’ye kadar kademeli olarak destek sağlayacağız. Esnafımızın bütününden alışveriş yapacaklar. Hem Yıldırım’da vatandaşımız rahat edecek, hem esnafımız bir nefes alacak” diye konuştu.

Bir çok projesini detaylarıyla 15 Ocak’ta gerçekleştirecekleri basın toplantısıyla sunacaklarını söyleyen Erdursun sözlerine şöyle devam etti.

“Yıldırım’ın kaybedecek bir beş yılı daha yok, bu defa anlıyoruz ki Yıldırımlı Nilüfer’de yaşanan konforu, düzeni, güveni Yıldırım’da yaşamak istiyor. Yıldırım Nilüfer’den daha büyük bir gelire sahip olmasına rağmen gerekli hizmeti göremiyor. Elbirliğiyle hep birlikte Yıldırım’da mutlu bir kent olacak. Huzurlu Yıldırım’ı birlikte yöneteceğiz“ dedi.

Özgür Erdursun seçim çalışmalarını akşam ziyaretleriyle sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.