Çağrı Kaplan: Bursa her gün kan kaybediyoruz!

12.07.2018
A+
A-

Osmangazi’de ilçe teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Demokrat Parti Osmangazi İlçe Başkanı Çağrı Kaplan, son siyasi gelişmeleri değerlendirdi.

Başkan Kaplan, kültür ve tarih kenti olan Bursa’nın turizm yatırımlarının askıya alınmasına sert tepki göstererek, Bursa’nın her yönü ile kaderine terk edildiğini iddia etti. Kaplan; “3 milyonluk megapol şehirde elinizi nereye atsanız, elinizde kalıyor. Bugün Bursa’nın yerel gazetelerini açıp okuyun ne demek istediğimiz anlayacaksınız. Kaplıca turizmini ayağa kaldıracağız diye yönetime talip olup, halkın oyunu alarak makam sahibi olanlar, koltuk sahibi olunca geçmişlerini kendi elleriyle kırmızı kalemle üstünü çizdi. Bursa’nın güzide markası olan Bursaspor Uludağ’da kamp yeri bulamıyor, İYİ Parti, 300 kişilik üst organlarının konferans-seminerleri için Uludağ’da eğitim için yer bulamıyor, komşumuz sayılan kaplıcalarının ünü dünya çapındaki Afyon’a gidiyor!’’ dedi.

Osmangazi İlçesi Sıcaksu’da 200 dönüm kamulaştırma yapıldığını hatırlatan DP Osmangazi İlçe Başkanı Çağrı Kaplan, ‘’20 dönümü bir firmaya maliyetinin 7 katına 2 sene önce sattınız. Firmanın 2 yıldır tabelasından başka bir icraatını göremedik. Kentsel Dönüşümle Bursa’nın halen 27 bin olan yatak kapasitesini 200 bin seviyesine getirmeye söz verdiniz 7 yıldır, aynı söylemler ile aynı masalı anlatıyorsunuz! Ulaşım noktasındaki beceriksizliklerinizi anlatmıyoruz bile! Bursa merkezden Bursa’nın kıyılarına ulaşmak isteyen vatandaşlarımız ite-kaka anca 2 saatte gitmek istediği yere ulaşabiliyor. Evinden kalkıp Eskişehir’e Porsuk Çayı’nın sahiline gitse 1 saat 10 dakika sonra Eskişehir’e ulaşır! Bursa’dan her hafta sonu komşu illerimize günü birlik tatile gidenlerin sayısı 600 binleri geçti. Osmanlı’nın ilk kurucu vilayeti olan Bursa’ya yakışmayan görüntüler ile karşı karşıyayız” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.