Büyük Birlik Partisi adaylarından Karacabey çıkarması

Büyük Birlik Partisi adaylarından Karacabey çıkarması
10.05.2023
A+
A-

Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili adayları, seçim çalışmaları kapsamında Karacabey’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

4 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel seçimlerine hazırlanan Büyük Birlik Partisi Bursa Milletvekili adayları Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Bölge 1.Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı liderliğinde çalışmalarını sürdürüyor.

Bursa’da ‘girilmedik ev, çalınmadık kapı, sıkılmadık el’ mottosu ile çalışmalarına devam eden Alfatlı ve arkadaşları, Karacabeylilerle buluştu. Gruplar halinde çarşı, pazar, esnaf ve ev ziyaretleri yapan Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları vatandaşlardan önümüzdeki seçimlerde BBP’ye oy istediler.

Aralarında Milletvekili adayları Ekrem Alfatlı, İsmail Demir, Mehmet Erhan Altan, Kadriye Öz, Selahattin Celt, Hasan Uslu ve il yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu BBP heyeti, ziyaret kapsamında önce Karacabey Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri ile buluştular. Küçük esnafın sorunları konusunda fikir alışverişinde bulunan BBP heyeti, sorunların çözümü noktasında söz verdi. Grup ardından toplu olarak Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muammer Üstündağ’a konuk oldu.

Karacabey’de gerçekleştirdikleri ziyaretler ile ilgili açıklamalarda bulunan BBP Bursa Milletvekili adayları Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa 1.Bölge 1.Sıra Milletvekili Adayı Ekrem Alfatlı, ”Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları ile Karacabey’de vatandaşlarımız ile buluştuk. Karacabey Belediye Başkanımız Ali Özkan bey ile Karacabeyimizin sorunlarını, belediyenin yapmış olduğu hizmetleri ve vatandaşımızın taleplerini de kendilerine ve ekibine ilettik. S.S. Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifi Başkanı  Mustafa Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri ile toplumun çimentosu küçük sanayicilerimizin sorunları ve çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nda Başkan Muammer Üstündağ ve yönetim kurulu üyeleri ile Karacabey ekonomisi, ülke ve dünya gündemi ile ekonomi gündemli verimli bir toplantı gerçekleştirdikten sonra esnafımızın ve çiftçilerimizin emeği ile ürettikleri pazar esnafı ve vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Seçimlerde Büyük Birlik Partisi’ne ve adaylarına vatandaşlarımızdan oy istedik. Karacabey bu seçimlerde ‘Büyük Birlik’ diyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.