Bursaspor, küme düşme hattında: 0-0

Bursaspor, küme düşme hattında: 0-0
28.04.2019
A+
A-

Stat: Bursa Büyükşehir Belediye

Hakemler: Serkan Çınar, Aleks Taşcıoğlu, Yusuf Bozdoğan

Bursaspor: Okan Kocuk, Barış Yardımcı, Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Umut Meraş, Aytaç Kara, Saivet, Yusuf Erdoğan, Lima, Latovlevici, Sakho

Akhisarspor: Fatih Öztürk, Zeki Yavru, Lopes, Caner Osmanpaşa, Vrsajevic, Güray Vural, Sissoko, Bilal Kısa, Barbosa, Manu, Cikalleshi

Bursasporlu taraftarlar ”Çocuk İstismarına Sessiz Kalma” pankartı açtı.

Bursaspor evinde ağırladığı Akhisarspor’la berabere kalarak, küme düşme hattına indi.

Spor Toto Süper Lig’in 30’uncu haftasında sahasında Akhisarspor’u ağırlayan Bursaspor, rakibi karşısında galibiyet golünü bir türlü bulamadı.

İlk yarıda hiçbir varlık ortaya koyamayan Yeşil Beyazlılar, ikinci yarıda da yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince galibiyet özlemine de son veremedi. Bursaspor haftalar sonra 30 puanla düşme hattına inmiş oldu.

MAÇTAN DAKİKALAR

  1. dakikada Akhisarspor’un sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza alanında iyi yükselen Cikalleshi’nin kafa vuruşunda top uzak kale direğinden oyun alanına döndü. Dönen topla kale dibinde buluşan Sissoko’nun vuruşunda kaleci Okan Kocuk üzerine gelen topu uzaklaştırdı.

45+2’nci dakikada orta sahanın gerisinde topla buluşan Zeki Yavru’nun savunmanın arkasına gönderdiği topta iki Akhisarsporlu futbolcu kaleciyle karşı karşıya kaldı. Zamanında kalesinden çıkan Okan Kocuk, ceza alanının dışında topu kafayla ileri gönderdi.

Bursaspor ile Akhisarspor maçını Bursaspor’un eski futbolcusu Pablo Martin Batalla da izledi.

Bursaspor-Akhisarspor maçının ilk yarısı 0-0 sona erdi.

  1. dakikda Akhisarspor gole çok yaklaştı! Serbest vuruşta Lopes topa ayağını uzattı ve kaleye yönelen topu kaleci Okan son anda kornere çeldi.
  2. dakikada sol kanatta topla buluşan Manu, penaltı noktası üzerinde bomboş durumda olan Cikalleshi’ye çıkardı. Topu ıskalayan Cikalleshi büyük bir gol şansını tepti.
  3. dakikada Bursaspor’un organize gelişen atakta Aytaç sol kanatta topla buluştu ancak şutunda isabet sağlayamadı.
  4. dakikada Bursaspor gole çok yaklaştı! Saivet’nin ceza sahasına yaptığı ortaya Aytaç kafasının arkasıyla vurdu ama kaleye giden topta savunma son anda araya girdi.

Bursaspor ile Akhisarspor karşılaşmasında bir pozisyonda Bursasporlu Lima (7) rakibi Caner Osmanpaşa (88) ve Sissoko (20) ile mücadele etti.

Kalan dakikalarda Bursaspor’un atakları sonuç vermeyince Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasındaki karşılaşma 0-0 sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.