Bursaspor, Antalya’da hayat buldu: 0-1

Bursaspor, Antalya’da hayat buldu: 0-1
10.05.2019
A+
A-

Antalyaspor, Bursaspor maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta heyecanı başladı. Nefes kesen maçta kazanan 1-0’lık skorla konuk ekip Bursaspor oldu. Bursaspor, 7 maç aradan sonra galip gelirken 33 puana yükseldi ve kümede kalma adına kritik bir zafer elde etti. Antalyaspor ise 42 puanla 7. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Ligi 32. haftasında Antalyaspor ile Bursaspor, Antalya Stadı’nda karşılaştı. Antalyasporlu Mevlüt Erdinç (sağda) bir pozisyonda rakibi Chedjou (solda) ile mücadele etti.

Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta heyecanı Antalya’da başladı. Kümede kalma ve UEFA Avrupa Ligi yarışını yakından ilgilendiren ve Antalyaspor’un Bursaspor’u k0nuk ettiği kritik karşılaşmada kazanan 1-0’lık skorla Bursaspor oldu. Bursaspor bu galibiyetle maç fazlasıyla 33 puana yükseldi ve 16. sıraya çıktı.

Antalyaspor ise 42 puanla 7. sırada kaldı ve UEFA Avrupa Ligi bileti için devam eden sıkı yarışta ağır bir yara aldı. Ligde 7 maç aradan sonra galip gelen Bursaspor’a üç puanı getiren golü 16’da Aurelien Chedjou kaydetti. Antalyaspor’da Aly Cissokho 71’de kırmızı kart gördü.

Spor Toto Süper Ligi 32. haftasında Antalyaspor ile Bursaspor, Antalya Stadı’nda karşılaştı. Karşılaşmayı Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal da takip etti.

Stat: Antalya

Hakemler: Hüseyin Göçek, Kerem Ersoy, Esat Sancaktar

Antalyaspor: Boffin, Nazım Sangare, Celustka, Diego, Cissokho, Hakan Özmert, Chico (Dk. 26 Yekta Kurtuluş), Amilton, Fredy (Dk. 58 Serdar Özkan), Mevlüt Erdinç, Doukara (Dk. 72 Doğukan Sinik)

Bursaspor: Okan Kocuk, Shehu, Chedjou, Ertuğrul Ersoy, Umut Meraş (Dk. 78 Burak Kapacak), Badji, Aytaç Kara, Lima, Saivet (Dk. 90 Furkan Soyap), Onur Atasayar (Dk. 67 Latovlevici), Umut Nayir

Gol: Dk. 16 Chedjou (Bursaspor)

Kırmızı kart: Dk. 71 Cissokho (Antalyaspor) Sarı kartlar: Dk. 22 Umut Nayir, Dk. 30 Umut Meraş, Dk. 87 Burak Kapacak (Bursaspor), Dk. 73 Hakan Özmert, Dk. 90+2 Diego (Antalyaspor)

Bursasporlu Chedjou (sağda), attığı golün sevincini Bursaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ile paylaştı. 

Spor Toto Süper Lig’de 32. hafta açılış maçında Bursaspor, deplasmanda Antalyaspor’u 1-0 yenerek, son 2 haftaya küme düşme potasından çıkmak için ümitlendi.

MAÇTAN DAKİKALAR

  1. dakikada Chedjou’nun ceza sahasında kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
  2. dakikada Hakan Özmert’in rakip ceza sahasına girmeden vuruşunda, kaleci Okan Kocuk topu kontrol etti.
  3. dakikada Bursaspor öne geçti. Saivet’in sağ çaprazdan ortasında ceza sahasında iyi yükselen Chedjou’nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Boffin’in solundan ağlarla buluştu: 0-1.
  4. dakikada Aytaç Kara’nın ceza sahası sol çaprazdan şutunda, meşin yuvarlak yandan dışarıya gitti.

45+1. dakikada Umut Nayir’in ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunda, top yandan auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı Bursaspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

  1. dakikada Aytaç Kara’nın ceza sahası sol çaprazdan şutunda topa müdahale eden kaleci Boffin, gole izin vermedi.
  2. dakikada ceza sahasında topla buluşan Lima’nın vuruşunda, kaleci Boffin meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.
  3. dakikada Serdar Özkan’ın ceza sahası içinden şutunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

Karşılaşma, Bursaspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Antalyasporlu Nazım Sangare (solda) bir pozisyonda rakibi Onur Atasayar (sağda) ile mücadele etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.