Bursalılar’ın oto aksesuara talebi yüzde 102 arttı

17.12.2018
A+
A-

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada tüm oto aksesuar ürünlerinde birbirinden cazip fırsatlar sunuyor.

Hepsiburada zorlu kış koşullarına hazırlık için kış lastiği, zincir, antifiriz, motor yağı, koltuk kılıfı, paspas, silecek ve acil durum ekipmanları gibi yüzlerce oto aksesuarını %50’ye varan avantajlı fiyatlarla sunuyor.

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada, aracını kış için tam donanımlı hale getirmek isteyenlere yönelik, avantajlı kampanyasıyla dikkat çekiyor. Kampanya kapsamında aracın yol tutuşunu artıran karlı veya buzlu yollarda kayma riskini ortadan kaldıran farklı ebat ve boylarda yüzlerce kış lastiğiyle onlarca zincir, ekstra indirimlerle Hepsiburada müşterilerine sunuluyor.

Bunun yanı sıra kampanya dahilinde; her araçta bulunması gereken antifiriz, motor yağı, yedek akü, silecek, araç içi kameralar, müzik sistemleri, dayanıklı paspas, koltuk kılıfı, ilkyardım ekipmanları da yer alıyor. Hepsiburada, geniş ürün yelpazesinde birçok oto aksesuarını tek tıkla müşterilerine ulaştırıyor.

Oto aksesuar kategorisi %102 büyüdü

Yılın sonuna yaklaşırken oto aksesuar kategorisine özel olarak alışveriş trend verilerini inceleyen Hepsiburada, geçtiğimiz yılın Kasım-Aralık aylarına kıyasla bu yıl aynı dönemde oto aksesuar kategorisinde %102 büyüme olduğunu açıkladı. Hepsiburada Bursa’da oto kategorisine talebin en çok Nilüfer’den geldiğini söylerken, Nilüfer’i sırasıyla Osmangazi ve İnegöl’ün takip ettiğini belirtti. Kışın en çok rağbet gören oto ürünleri ise; kış lastiği, zincir, motor yağı, araç ses ve görüntü sistemleri olarak açıklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.