Bursalı mali müşavirlerden halk dansları gösterisi

Bursalı mali müşavirlerden halk dansları gösterisi
07.05.2018
A+
A-

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (BSMMMO) meslek mensuplarından oluşan halk dansları topluluğu, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Orhangazi Salonu’nda gerçekleşen gecede sahneledikleri yöresel dans gösterileriyle izleyenlerden tam not aldı.

BSMMMO Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu’nun katkılarıyla düzenlenen geceye, BSMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer İşci, Yönetim Kurulu Sekreteri Hasan Uçar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çevdir’in yanı sıra meslek mensuplarının yakınları da yoğun katılım gösterdi.

Meslek mensubu Sema Aydın’ın sunumunda gerçekleşen gecenin açılış konuşmasını ise BSMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer İşci yaptı. Açılış konuşmasının ardından Bülent Gezer ve Özkan Aklan’ın eğitmenliğini yaptığı BSMMMO Halk Dansları Topluluğu’nun meslek mensuplarından oluşan ekibi sahne aldı.

Zeybek ile başlayan dans gösterisi; hançerbarı ve halaylar, semah, semazen, Bursa kılıç kalkan, Bursa-Keles, Trakya, Seymen, Aşuk&Maşuk, Artvin, Kafkas, Karadeniz yörelerine ait danslarla devam etti. Meslek mensubu Hacı Bektaş Aykut’un da Mehmet Akif Ersoy ve Mevlana Celaleddin Rumi’ye ait şiirlerle destek verdiği gecenin sonunda BSMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer İşci Bülent Gezer’e,  Yönetim Kurulu Sekreteri Hasan Uçar ise Özkan Aklan’a günün anısına plaket takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.