Bursagaz ailesi kan bağışıyla umut oldu

Bursagaz ailesi kan bağışıyla umut oldu
22.05.2018
A+
A-

Bursagaz ve EWE Turkey Holding grup şirketleri, Kızılay’ın desteğiyle kan bağışı yaparak hastalara umut oldu. 

Bursagaz ve EWE Turkey Holding grup şirketlerinden Kayserigaz, Enervis ve EWE Enerji bu kez kan ihtiyacı olan hastalar için kolları sıvadı. Kızılay’ın desteğiyle Kan Bağışı Kampanyası düzenleyen EWE Türkiye Grubu, kan ihtiyacı olan yüzlerce kişiye umut oldu. EWE Turkey Holding ve grup şirketlerinin çalışanları toplamda 200 ünite kan vererek yaklaşık 600 kişiye kan bağışında bulunmuş oldu.

Kampanyanın önemin dikkat çeken Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden, “Bu kadar çok sayıda çalışanımızın kan bağışı kampanyamıza gönüllü olarak katılması beni çok mutlu etti. Bursagaz ve EWE Türkiye Grubu olarak her zaman topluma daha fayda sağlamanın çeşitli yollarını arıyoruz ve bu kampanya, sahip olduğumuz bu bağlılığın çok güzel bir örneği. Kampanyayı düzenleyen ve katılmış olan tüm çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da down sendromlu vatandaşların istihdamına katkı sağlamak için kurulan Tebessüm Kahvesi’ni ziyaret eden EWE Turkey Holding, Grup Şirketleriyle Kayseri ve Bursa’da çocuk tiyatroları, kıyafet-oyuncak bağışları, huzurevi ziyaretleri, engelli istihdamı ve spor ile sporcuya olan desteğini sürdürerek sosyal sorumluluk bilinci oluşturmayı amaçlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.