Bursa’dan TÜGİK’e tam destek

30.01.2022
A+
A-

TÜGİAD Genel Başkanı ve DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral, TÜGİK delegeleri ve Federasyon Başkanlarını Genel Kurul öncesi Bursa’da ağırladı.

BURSA (İGFA) – Türkiye Genç İş İnsanları Derneği (TÜGİAD) Genel Başkanı ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel; Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu (TÜGİK) Genel Başkanı Erkan Güral’ı, TÜGİK delegelerini ve Federasyon Başkanlarını Bursa’da kahvaltı organizasyonunda ağırladı.

Çevikel, 2 Şubat’taki TÜGİK Genel Kurulu öncesi destek mesajı verdiği Güral ile önemli iş birliklerine imza atacaklarını dile getirdi ve “Kardeş derneğimiz TÜGİK’e Genel Kurul öncesi motivasyon sağlama amacıyla kendilerini Bursa’da ağırlamaktan memnuniyet duyuyor, Başkan Güral’ı geçmişte de olduğu gibi yine en içten dileklerimle destekliyorum” dedi.

Sivil toplum kuruluşlarının, gelişmiş toplumlar için stratejik önemde olduğunu kaydeden Nilüfer Çevikel, kadınların ve gençlerin belirleyici rol üstlendiği bir gelecek inşa etmek istediklerini belirterek, özellikle kadınların ve gençlerin karar verici mekanizmalarda daha aktif rol aldıkları platformları hayata geçirmek arzusunda olduklarını söyledi. Başarılı iş insanı Erkan Güral ve başkanlığını yaptığı TÜGİK’in değerli delegeleri ve Federasyon Başkanlarını ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Çevikel, “Daha büyük başarılar için iş birliklerine hazırız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.