Bursa’da Zafer Partisi’ne yoğun destek!

Bursa’da Zafer Partisi’ne yoğun destek!
22.08.2022
A+
A-

Bursa’da Zafer Partisi teşkilatları stant çalışmasını standart hale getirdi. Bu hafta da Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanlığı stant çalışmalarını 2’ye çıkardı. 20 Ağustos Cumartesi tarihindeki Fomara (Demokrasi) Meydanı’nda yapılan çalışmadan sonra, 21 Ağustos Pazar günü de Hüdavendigar Kent Parkı önünde stant açtı.

Osmangazi İlçe Başkanı Turgay Şimşek; “Kaymakamlığın sığınmacı ve kaçakların evlerine gönderilmesi imza kampanyasını yasaklaması sebebiyle bu hafta proje tanıtım ve üye çalışması yaptık.” dedi.

Kampanyalarına özellikle imza atmak için gelen çok sayıda vatandaşın olduğunu dile getiren Başkan Şimşek, ”Bizler de yasağı anlatınca hükümetin sığınmacı ve kaçakları gerçekten göndermeyeceklerini, göndereceğiz yalanlarını sadece bir seçim çalışması olduğunu anlayan bir çok kişi üyelik imzası attı. Birçok vatandaşımız artık çevrelerinde bir Zafer Partili olarak imza toplamaya başladılar. Bizlere haksızlık yapanların bir hesabı varsa Allah’ın da haklının yanında olup, bir hesabı olduğunu gördük. Halkın bize bakışından çok mutluyuz, halkın arasında başımız dik gezebilmenin gururunu yaşıyoruz.

Şu anda Bursa’da partimiz %11,3 oy oranına sahip. Her stant çalışmasında daha da güçleniyoruz, çalışmalarımız Bursa’yı alana kadar artarak devam edecek.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.