Bursa’da üniversite adaylarına online moral

Bursa’da üniversite adaylarına online moral
08.01.2021
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSMEK Sınava Hazırlık Merkezi tarafından üniversiteye hazırlanan öğrenciler ve ailelerine yönelik düzenlenen ‘Pandemi dönemi psikolojik sağlamlık’ konulu online seminere katılan Başkan Aktaş, öğrencilere moral verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, BUSMEK Sınava Hazırlık Merkezi tarafından düzenlenen online seminerde üniversite adayları ve aileleri bir araya getirdi. BUSMEK Rehber Öğretmeni Psikolojik Danışman Gamze Özdemir’in modaretörlüğünde gerçekleşen ‘Pandemi dönemi psikolojik sağlamlık’ konulu seminere Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yunus Kaldırım ve Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Aynur Tezgör de katılarak öğrencilere zorlu sınav maratonunda moral verdi.

Dijital eğitimlerde kullandıkları yapay zekâ destekli Raunt programının avantajlarını anlatıp, bu hizmeti sağlamanın mutluluğu içinde olduklarını söyleyen Başkan Aktaş, üniversite adaylarına tavsiyelerde bulundu. 20 yılı aşkın öğretmenlik geçmişi olduğunu dile getiren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Yunus Kaldırım ise, planlı programlı çalışmanın önemini vurguladı. Seminerde pandemi döneminin öğrenciler üzerindeki olumsuz etkileri, ergenlik dönemi değişimlerine ayak uydurma süreci, stresle baş etme, konsantrasyon, verimli çalışma, hedefe bağlı bir sistemle ilerleme gibi konular ele alındı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.