Bursa’da sığınmacılar vatandaşın sitesini bastı!

Bursa’da sığınmacılar vatandaşın sitesini bastı!
13.07.2022
A+
A-

Ümit Özdağ ve Zafer Partisi’nden sert tepki: Gerekirse zorla gidecekler!

Bursa’da yabancı uyruklular, vatandaşların yaşadığı sitenin havuzuna girerek yüzmek istedi.

Bursa Mudanya’da bir siteye gelen 15 yabancı uyruklu şahıs, sitenin havuzuna girmek istedi ve site sakinlerini darp etti.

Mudanya Güzelyalı’da, bir site sakinin yakını olduğunu söyleyen 15 yabancı uyruklu erkek, havuza girmelerine izin vermeyen site sakinlerini tekme tokat dövüp arabayla kaçtı.

Bursa’nın Mudanya İlçesi Burgaz Mahallesi’nde bulunan Atış Yapı Arya Sitesi’nde dışarıdan gelen ve kimsenin tanımadığı 15 yabancı uyruklu erkek, sitede dairesi bulunan bir site sakininin yakınları olduğunu söyleyerek havuza girmek istedi. Sitede oturan vatandaşların bu duruma tepki gösterip izin vermemesine karşın yabancı uyruklular, site sakinlerini darp edip kaçtı.

Olayın ardından site sakinleri Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığını arayarak yardım istedi. Siteye giden Zafer Partisi İl Başkanı Adem Şimşek ve partililer, olaya  tepki gösterdi ve karakola giderek şikayette bulundu.

Yaşanan olayın ardından bugün de Zafer Partililer, siteye giderek site sakinlerine destek verdi. Site sakinleri yaşadıkları olayı anlatırken, Zafer Partisi İl Başkanı Şimşek de açıklamada bulundu:

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Adem Şimşek de yaptığı açıklamada, “Olayı duyar duymaz Mudanya’ya geldik. 15 yabancı uyruklu kişi, site sakinlerini darp etmiş. Avukatlarımız ile olaya müdahil olduk. Site sakini vatandaşlarımızın sonuna kadar yanındayız. Zafer Partisi olarak böyle durumlarla karşılaşabiliceğimizi her fırsatta dile getirdik. Bu kaçan erken 15 yabancı uyruklu yakalanıp hakettiği cezayı alana kadar takipte olacağımızı tüm kamuoyuna duyurulur.” ifadelerini kullandı.

ZAFER PARTİSİ: MİLLETİ ÇİLEDEN ÇIKARMAYIN!

Zafer Partisi resmi Twitter hesabından da açıklama yapıldı.

Partiden yapılan açıklamada “Bursa Mudanya’da, yabancı uyruklu sığınmacıların havuzunu bastığı sitenin sakinleri anlatıyor…

Bu sürecin kötü biteceğini görmemek mümkün değil. Bugün oturduğunuz siteye girip sizi dövenler, yarın evinize girip tecavüz etmekten de çekinmezler. Milleti çileden çıkarmayın!..” ifadelerine yer verildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“EVİMİZİ BASIP DÖVÜYORLAR”

“Türkiye’de hiç kimsenin aklına oturmadığı bir sitenin havuzuna zorla girmek gelmez. Bunu yapsa uyarılınca gider.15 Suriyeli zorla giriyor ve site sakinlerini dövüyor. Hem paramızı harcıyor hem evimizi basıp dövüyorlar. Gönüllüsü falan yok. Gerekirse ZORLA gidecekler.

“SOYLU GİDİP ‘GEÇMİŞ OLSUN’ DEMEZ AMA…”

“Sığınmacı ve kaçakların kalış süresi uzadıkça saldırganlıkları artıyor. Soylu gidip “geçmiş olsun” demez ama acaba Bursa valisi siteyi ziyaret edip vatandaşa geçmiş olsun dileklerini iletir mi?”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.