Bursa’da ‘set rüzgarları’ esiyor

Bursa’da ‘set rüzgarları’ esiyor
05.04.2023
A+
A-

Bursa’da çekilen çoğu dizide büyük emeği olan Eo Ajans sahibi Erdal Olgun, yep yeni bir projeye daha imza attı.

Yapımcılığını MF Yapım sahibi Fatih Aksoy ve Faruk Bayhan ın üstelendiği projenin yapım koordinatörlüğünü ise Zeynep Bilginç, Fevzi Aysu ve Mert Pehlivan ile Kadir Uğurer’in yaptığı Gülcemal dizisinin çekimleri Bursa’da başladı.

Daha önceki yıllarda İlk Öpücük filminin çekimini sağlayan Fevzi Aysun, bu projede de başarılı olmayı hedefliyor. Eo Ajans sahibi Erdal Olgun da büyük payının olduğu projede tüm mekanları ayarlayarak, 3 ay boyunca yapım ekibiyle gezdi ve dizinin çekileceği mekanları ve izinleri aldı.

  

Eo Ajans sahibi Olgun MF yapıma şükranlarını sunarken, Bursa Valiliği’ne, Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne, Nilüfer, Mudanya ve Orhaneli belediyelerine, Orman Genel Müdürlüğüne, Bursa Müftülüğüne, Sivil Havacılığa teşekkürlerini iletti.

Fox TV’de yayınlanacak dizinin başrollerinde Bir zamanlar Çukurova dizisinin başrolündeki  Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış ve Sadakatsiz dizindeki Derin karakterini canlandıran Melis Sezen yer alıyor.

  

Tamamen Bursa hikayesi olan Gülcemal dizisinin çekimleri Ulucami’de start verildi, ardından Kapalıçarşı, Kozahan, Misi Köy ve Mudanya’da devam ediyor. Dizinin senaristi Eda Tezcan, Bursa’yı çok beğendiğini söyledi.

Tezcan, dizi devam ettiği sürece Bursa’nın her yerinden bir hikaye yazacağını söyledi.

Gülcemal dizisinin yönetmenlik koltuğunda ise Ali Balcı var. Dizinin castında İstanbul’dan Mayadroom Ajans sahibi Mevlüt Dede yapıyor. Bursa castını ise Bursa’dan Eo Ajansın sahibi  Erdal Olgun ve cast sorumlusu Hasan Hüseyin Güner, yardımcısı Alayna Yazıcı yer alıyor.

Erdal Olgun Gülcemal dizisi ile ilgili şunları söyledi:

“2002’den beri Kınalı Kar, Sırat, Kehribar, İlk öpücük, Ailecek Şaşkınız, Gülümse Kaderine gibi bir çok dizinin çekinilmesine katkıda bulunduk. Bursa ve İstanbul arası 1.5 saat. Tüm yapımcıları Osmanlı’nın başkenti, kültür ve sanatın beşiği olan Bursa şehrimize davet ediyorum. Tekrardan emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

YORUMLAR

  1. TURGAY ALA dedi ki:

    Bende katkı sağlamak isterim müsait olduğum sürece şu an a kadar hiç katılmadım