Bursa’da sertifikalı drone eğitimi düzenlenecek

Bursa’da sertifikalı drone eğitimi düzenlenecek
26.04.2019
A+
A-

Bursa’da, “İHA-1” ve “İHA-0” pilot sertifikalı drone eğitimi düzenlenecek.

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde, 23-25 Mayıs’ta FC Air Studio Ankara ve Soleil Art Ajans tarafından verilecek eğitimlerde, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünce yetkilendirilmiş uzman eğitmenler görev alacak.

Simülasyon destekli verilecek eğitimlerde, güvenli uçuş ve kamera teknikleri konusunda da eğitim alan katılımcılar, İHA-1 veya İHA-0 pilot belgesine sahip olma imkanı bulacak.

Organizasyon sorumlusu Ahmet Güder, yaptığı açıklamada, Bursa’da ikinci kez bu eğitimi düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İlk eğitimde yoğun bir katılım olduğunu hatırlatan Güder, “28 kişinin katılımıyla çok faydalı bir eğitim düzenledik. Eğitime katılanlar hem eğlendi hem öğrendi. Eğitimin ardından çok fazla telefon ve e-mail aldık. İnsanlar yetişemediklerini ve tekrar istediklerini belirttiler. Biz de bunun üzerine bir eğitim daha düzenlemeye karar verdik. Çevre illerden de çok fazla talep var. Onlar için de gerekli zemini oluşturduk. Drone eğitimlerimiz tüm hızıyla devam edecek” ifadelerini kullandı.

(AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.