Bursa’da RUMELİSİAD’a Milletvekili Ödünç’ten ziyaret

04.02.2022
A+
A-

RUMELİSİAD üyeleri, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç ile bir araya geldi.

BURSA (İGFA) –  Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç’ü ağırladı.

Minia Rumeli Projesi’ni de yerinde inceleyen Milletvekili Ödünç, RUMELİSİAD Yönetim Kurulu ile görüş alışverişinde bulundu.

RUMELİSİAD’ın Bursa’da göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ruhu ile gerek iş dünyasında gerekse de kültürel anlamda önemli başarılara imza attığını ifade eden Ödünç, “Bursa ve dolayısıyla Anadolu ile Balkanlar arasında köprü vazifesi gören RUMELİSİAD’ın çalışmaları bizim için gurur verici. RUMELİSİAD Parkı içerisinde yer alan Minia Rumeli projesi gerçekten çok güzel.Buradaki eserler artık Bursa’nın önemli değerleri arasında.Emeği geçenleri kutluyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç’ün ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini ifade eden RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, ülke ve Bursa ekonomisine ciddi oranda katma değer sağladıklarını belirterek, bu kapsamda projeleri sürdüreceklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.