Bursa’da otizmli çocukların mutlu günü

Bursa’da otizmli çocukların mutlu günü
24.11.2022
A+
A-

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü tarafından desteklenen Umudun Adı Mavi Projesi ile otizmli çocuklarda büyük emekleri olan, Bursa Otizm Derneği Başkanı ve Türkiye Otizm Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Emel Kanberoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte otizmli çocuklar ve aileleri moral yemeğinde bir araya geldiler.

Gerçekleşen moral yemeğine Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız da katılarak onları yalnız bırakmadı. Bursa Büyükşehir Belediyesi daire başkanımız Gülsüm Anafarta, Bobayder Derneği Başkanı Kıymet Bilgici, Renk Otizm Başkanı Ferhan Özvatan, Konya Yunaklılar Dernek Başkanı Hakkı Arıcı, il sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Celal Sönmez Rehabilitasyon Müdürü Hasan Kul ve gazeteci Boybey Çelik, Osman Çetin, Akın Karakız, Kemal Çankaya, Sibel Aksoy da bu güzel ve anlamlı etkinliğe katılarak destek verdiler. Otizmli evlat ve ailelerin moral yemeğine otizmli çocuklar ve aileleri ve davetliler katıldı.

   

Bursa Otizm Derneği’nin verdiği moral yemeğinde çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlendiler. Dernek yöneticileri, bu organizasyonu destekleyen Kültürpark Orman Cafe ye ve emeği geçen herkese  teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.