Bursa’da öğrencilerle motivasyon buluşması

29.04.2022
A+
A-

Bursa’da öğrencilerin sınav kaygılarını azaltmak ve motivasyonlarını artırmak amacıyla motivasyon semineri düzenlendi.

BURSA (İGFA) – Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği MTAL’de düzenlenen programa İl Millî Eğitim Müdürü Serkan Gür, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, ilçe millî eğitim müdürleri, şube müdürleri, okul idarecileri ve öğretmenler ile çeşitli okul türlerinden öğrenciler katıldı.

Ülkelerin güçlü olması gereken iki önemli faktör olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, bunlardan birinin eğitim, diğerinin ise üretim olduğunu kaydederek, “Hayatta herhangi bir konuda sarf edilen bir çabanın mutlaka bir karşılığı olduğunu düşünüyorum. Öğrencilerimiz de eğitim hayatlarıyla ilgili sarf ettikleri çabanın karşılığını alacaklardır. Ben Bursa’nın ve Türkiye’nin tüm çocuklarına sonsuz güveniyorum” dedi.

Öğrencilere hitap eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik, “Başarılı olabilmek için kendimize duyduğumuz güven ve başarıya olan inancımız hedeflerimize ulaşma noktasında büyük önem taşır. Motivasyon bizi harekete geçiren, hareketimizde devamlılık sağlayan önemli bir güçtür. Geleceğe hazırlanan gençlerimiz de yeterince motive edildiklerinde hedeflerine daha kolay ulaşabileceklerdir. Bizler geleceğimiz olan siz gençlerimize güveniyor, geleceğe güçlü şekilde hazırlanmanız için her türlü desteği vermeye hazırız.” dedi.

Programda Haluk Düzgün ve Emel Cömert tarafından gerçekleştirilen sunumun ardından Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi tarafından müzik dinletisi sunuldu.

Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Karacabey MTAL, Şehit Emre Karaaslan MTAL, Dayı Karacabey Anadolu Lisesi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Anadolu İmam Hatip Lisesi, Özel Meltem Anadolu Lisesi öğrencilerinin katıldığı motivasyon buluşması fotoğraf çekimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.