Bursa’da Mustafa Bozbey’den son dakika açıklaması: Öndeyiz!

Bursa’da Mustafa Bozbey’den son dakika açıklaması: Öndeyiz!
31.03.2019
A+
A-

Millet İttifakı’nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, “Bursa’da YSK 300 sandık girdikten sonra veri girişini durdurdu. Bize gelen verilere göre yüzde 50 ile biz öndeyiz. AK Parti’nin puanı ise yüzde 46’dır” dedi.

Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, seçim sonuçlarının açıklanmasına saatler kala seçim ofisinde bir açıklama yaptı.

Bozbey, “Sizlerle son durumu paylaşmak istiyorum. YSK 300 sandıkta sonra Bursa Büyükşehir’de  veri girişini durdurmuştur. Açılan sandıkların devamını göremiyoruz. Hem CHP’nin sistemi hem de diğer sistemlerden gelen veriler akmaya devam ediyor. Bu verileri sizlerle paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 6 bin 800 sandığımız var. Bu sandıkların 3 bini açılmış durumda. Buna göre de yüzde 50 biz öndeyiz. Yüzde 46 da AK Parti’nin oyları. Aramızda 4 puan fark var. Bu fark açılarak devam edilecektir. Büyük ilçelerimizden veri akışları devam ediyor. Bunları takip ediyoruz. Bursalılar hiç merak etmesinler biz Bursa’nın oylarına sahip çıkmaya devam ediyoruz. Sonucu 2 saate kadar almış olacağız. Bursa şu an itibariyle gülümseye başlamış durumdadır” diye konuştu.

(bursadabugün)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.