Bursa’da Demokratlar kongre heyecanı yaşıyor

16.12.2018
A+
A-

Demokrat Parti Bursa İl Başkanlığı için Osmangazi ilçe başkanlığından il başkanlığına atanan Çağrı Kaplan, 23 Aralık pazar günü kongreye gidiyor.

DP Bursa İl Başkanlığı’nda kongrede adaylık açıklaması yapan Kaplan’ı, MKK üyeleri Nazif Kara, Metin Engin, Sıtkı Öcal, DP İlçe Başkanları Ersin Aktaş (Osmangazi), Murat Balakuş (İnegöl), Baki Bekar (Orhangazi), Ahmet Kaymaz (Mustafakemalpaşa), Zeki Gülan (Karacabey), Göksal Güneş (İznik), Sibel Koşan (Mudanya), Kayaali Argın (Keles), Hasan Arat (Gürsu) diğer ilçelerden yönetimler ve çok sayıda partili katıldı.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın da katılacağı kongre için Kaplan; kısa bir süre önce il başkanlığına atandığını belirterek, Harmancık ve Büyükorhan dışında artık vatandaşların dertlerini anlatabileceği, gidebileceği, çay içebileceği bir ilçe binası ve teşkilatlarının açıldığının altını çizdi.

17 ilçe ile Büyükşehir’de yerel seçimler için aday çıkaracaklarını vurgulayan DP İl Başkanı Kaplan; “Bugün gelinen süreçte ittifaklar konuşuluyor. Genel Merkezler nezdinde yapılan ikili görüşmeler dahilinde DP olarak İl Başkanlığına, Bursa özelinde bir işbirliği çalışması yapılacağı noktasında bilgi verilmemiştir. An itibari ile Kırat logosu ile ilimizdeki tüm seçim bölgelerinde belediye başkan ve meclis üyeleri ile yerel seçimlerde seçim pusulasında yerimizi alacağız. Belediye Başkan ve Meclis üyelikleri  için müracaatlar, ilçe başkanlıkları tarafından alınmaktadır. 31 Mart 2019 seçimlerinin, ülkenin gidişatından endişe duyan, milliyetçi-muhafazakar, Atatürk değerlerine bağlı vatandaşlarımız için karar günü olacaktır.  Vatandaşlarımızın Türkiye gerçeklerini görerek sandığa gideceğine inanıyoruz.  Türkiye ve Bursa için hayırlısı ne ise o nasip olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.