Bursa’da çevre oscarları sahiplerini buluyor

Bursa’da çevre oscarları sahiplerini buluyor
04.06.2018
A+
A-

Bursa OSB ve BOSİAD’ın düzenlediği Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması’nda kazananlar ödüllerini 5 Haziran’da alacak.

Bursa Organize Sanayi Bölgesi (Bursa OSB) ile Bursa Organize Bölgesi Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin (BOSİAD) ‘Çevreci Üretim Temiz Gelecek’ sloganıyla düzenlediği Çevreye Duyarlı Sanayi Tesisi Yarışması’nda kazananlar 5 Haziran’da yapılacak törenle ödüllerini alacak.

Sürdürülebilir çevreci yaklaşımla online olarak başvuru ve değerlendirmelerin yapıldığı yarışma, Bursa OSB firmaları arasında Çevreye Kirletici Etkisi Yüksek Olan Tesisler, Çevreye Kirletici Etkisi Olan Tesisler ve İzin-Lisans Muafiyeti Olan Tesisler olmak üzere 3 ana kategoride düzenlendi. Aynı kategorilerde bu yıl ilk kez teşvik ödülleri de verilecek.

Jürinin değerlendirmesi sonucunda ödül almaya hak kazananlara, 5 Haziran Salı günü saat 19.00’da Sheraton Otel’de düzenlenecek gecede ödülleri takdim edilecek. Ödül töreninin ardından Bursa OSB ve BOSİAD’ın iftar organizasyonu da geçekleştirilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.