Bursa Valisi Yakup Canbolat’tan Ramazan Bayramı mesajı

Bursa Valisi Yakup Canbolat’tan Ramazan Bayramı mesajı
12.05.2021
A+
A-

Bursa Valisi Yakup Canbolat, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Canbolat, mesajında, tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının gölgesinde, mübarek bayram günlerine ulaşmanın buruk da olsa mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Alınan tedbirler nedeniyle bu bayram evlerde dost ve akrabalardan uzak bir bayram kutlanacağını vurgulayan Canbolat, şunları kaydetti:

“Milletçe salgının üstesinden gelebilmek için bu fedakarlığı yapmak zorundayız. Ümit ediyorum ki bu zorlukların ardından ferahlığa ve aydınlığa kavuşacağımız günler çok yakındır. Siz değerli vatandaşlarımızın bayramını huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Bayram süresince başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere görevleri başında ve sahada olacak tüm personelimize teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesini ve salgın nedeniyle yaşanan acıların sona ermesini Yüce Mevla’dan niyaz eder ve siz değerli Bursalı hemşehrilerimin bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.