Bursa Valisi Küçük’den Yenişehir’e ziyaret

Bursa Valisi Küçük’den Yenişehir’e ziyaret
18.06.2018
A+
A-

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Yenişehir Kaymakamlığı ile Yenişehir Belediyesini ziyaret etti.

Vali Küçük’ü, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve daire amirleri karşıladı.

Bir süre Yenişehir Kaymakamlığında kalan Küçük, kaymakamlıktan ayrılmadan önce, 86 yaşındaki Ahmet Akcan ile karşılaştı. Ahmet Akcan’a isteğini soran Küçük, vatandaşın huzurevinde kalmak isteğini öğrenince Yenişehir Huzurevi yetkilileriyle görüşerek, “Amcamızın isteği hemen yerine getirin, amcamızın derdi benim derdim. İsteğini yerine getirin ve bana da bilgi verin” dedi.

Kaymakamlıktan Yenişehir Belediyesine Seyitoğlu ve Çelik ile yürüyerek geçen Vali Küçük, esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti. Yanına gelen çocuklara harçlık veren Küçük, Romanlar Derneği ve tarihi Yenişehir Hamamına da uğradı. Tarihi hamamda inceleme yapan Küçük, hamamın restore edilmesi gerektiğini ve bunun için gerekenin yapılacağını bildirdi.

Yenişehir Belediyesinde AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Belediye Başkan Yardımcısı Zekai Dündar ve belediye personeli tarafından karşılanan Vali Küçük’e brifing veren Çelik, Yenişehir’e yapılan ve yapılacak yatırımları anlattı.

Küçük, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Yenişehir’in yaşanabilecek muhteşem bir yer olduğunu söyledi.

Küçük, şöyle konuştu:

“Yenişehir, bütün yolların ve kavşak noktaların kesiştiği yer. Bursa’nın en önemli projelerinin olduğu bir yer. Ayrıca Otomotiv Test Merkezinin yapılacağı bir ilçemiz. Yenişehir’de muazzam çalışmalar var. Yenişehir, insanların nerede yaşarım deyip yaşayabileceği yer. Tabiatı, tarımı ve gelecek sanayisiyle muhteşem bir yer. Yenişehir, istikbali çok parlak bir şehir. Özellikle tarım ve hayvancılık potansiyeli bakımından hal binasını çok önemsiyorum. Yapacağımız halle ürünler, üreticiden tüketiciye direkt gidecek ve çiftçimiz çok daha fazla para kazanacak. Tarihi Hamam ile Kumluk Cami’nin restorasyonunu üstlendim ve ben takip edeceğim. Sinanpaşa Külliyesinin de devri için yarından itibaren derhal çalışmaya başlayacağım.”

(AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.