Bursa Terminali’nde ÇETE mi var?

Bursa Terminali’nde ÇETE mi var?
30.07.2018
A+
A-

Bursa’nın gündemine oturması gereken, kurum ve kişisel bütün dinamiklerin tepki vermesi gereken bu haydutluğu kimseciklerin bilmemesi çok anlamlı ve yazıktır!

Yıllarca Boy-Koop tarafından işletilen ve dünyanın en pahalı ve ulaşılmaz Şehirlerarası Otobüs Terminallerinden biri olan Bursa Terminali, saat 24:00’den sonra şehir içine taksi dışında bir servisin olmaması, otobüslerin sokulmaması gibi tepkilere yanıt olarak işletmesi Bursa BŞB şirketlerinden BURULAŞ’ a verilmişti.

BURULAŞ’ın düzenlemeleri ile sıkıntılar giderilmiş ama bu durum kiralarını ödememeyi adet edinen ve orada hakimiyet kurmaya çalışan bir grubu mutlu etmemişti.

Son dönemde ise siyaset ve cemaat aidiyeti kullanılarak BŞB’ye istediklerini yaptıran bu grubun, geçtiğimiz günlerde BURULAŞ otobüs hattının güzergahını su indirme bahanesi ile kapatan grup, duruma tepki gösteren BURULAŞ Otobüs şoförünü ‘otobüsün içinde’ darp ederek hastanelik edene kadar dövmüşlerdir.

Sosyal medyada paylaşılan bu olayın yerel gazetelerde yer almaması ise konunun başka bir acı yönü.

Olayla ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz Burulaş Genel Müdürü Mehmet Kürşat Çapar olayı doğruladı ve savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını ve konunun takipçisi olacaklarını ifade etti.

Bu sıradan bir olay değildir! Bursa’nın gündemine oturması gereken bu saldırıya Bursa halkı, vekiller ve BŞB tepki göstermezse yakında yeni versiyonlarını izlemek sorunda kalırız.

(Kaynak: www.yorum16.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.