Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları 9 Ekim’i bekliyor

28.09.2018
A+
A-

Tüyap Tarım Fuarlarının gerek ziyaretçi sayısı gerekse metrekare bakımından en büyük buluşmalarından biri olan BURTARIM 2018 Bursa 16. Uluslararası Tarım, Tohumculuk, Fidancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı Bursa 11. Uluslararası Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 9 Ekim 2018 Salı günü kapılarını açmaya hazırlanıyor. Bölge ve ülke ekonomisini canlandırma amacının yanı sektörün gelişimine, güçlü ve sürdürülebilir tarıma katkı sağlamayı hedefleyen fuarlar, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 13 Ekim 2018 Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek.

Traktörden tohuma, hayvancılık ekipmanlarından sulama sistemlerine, tarımsal mekanizasyondan zirai ilaçlama yöntemlerine kadar geniş ürün grubu ile dikkat çeken Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları, modern tarımın tüm süreçlerini gözler önüne seriyor. 20 ülkeden 400’e yakın firma ve firma temsilciliğinin stand açtığı buluşma, 300 binin üzerinde ziyaretçi hedefliyor.

4 BİN M2’DEN 75 BİN M2’YE BÜYÜYEN FUAR

Fuarlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü; “Konusunda ülkemizin ve bölgesinin önemli buluşması olan Bursa Tarım ve Hayvancılık Fuarları yükselen ivmesi ile dikkat çekiyor. İlk kez 2003 yılında 2 salondan oluşan 4 bin m2 alanda açılan Fuarlar, geçen 16 yıl sonunda büyümesine devam ederek günümüzde 7 ayrı salon ve açık sergileme alanından oluşan 75 bin m2 alanda hazırlanan dev bir sektör buluşması haline geldi. Ülkemizde düzenlenen tüm tarım fuarları arasında 7 iklim kuşağına uygun ürün yelpazesinin sergilendiği tek fuar olma özelliği taşıyan Fuarlar, tarımda kaliteli ham madde üretimi ve en doğru tarım işleme yöntemlerinin kullanılmasına katkı sağlayarak güçlü ve sürdürülebilir tarıma olanak sağlamaktadır. Ürün çeşitliliğini ve verimliliği artıran teknolojik gelişmeleri ve yeni tarımsal üretim modellerini tüm ilgililere topluca sunacak olan Fuarlarda, katılımcı firmalar ürün lansmanlarını, sektördeki yeniliklerini ilk defa fuar alanımızda tanıtarak sektörde verimliliği arttıracaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.